Duyuru

Collapse
No announcement yet.

1.5 yıl sonra yeniden forum ve Insignia

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• 1.5 yıl sonra yeniden forum ve Insignia

Merhabalar.

Kendimi 2012'de tanıtmıştım ama 1.5 senedir ülkeden uzaktım. Kısaca ben İstanbul'dan Onur.

Mesleki eğitim sebebiyle yurt dışında geçirdiğim 1.5 senenin ardından yeniden İstanbul'a döndüm sene başında. Kendime araç alma planları yaparken, babamla 2012 Ekim'de beraber aldığımız Insignia (1.6T Cosmo DVD800) artık bana devredildi. Mecburen araç planlarını askıya aldım.

1. Ön far yıkama sistemi kapakları düştü, birkaç araçta daha gördüm, bu durum kronik mi? Kronik ise serviste değil dışarıdan almayı planlıyorum. Kronik değilse serviste yaptırmak istiyorum.

2. İstanbul Anadolu Yakası'nda yürüyen aksamı adam gibi ayarlayıp gerekirse işlem yapabilecek tavsiye edebileceğiniz yetkili servis var mı? Sağa çekme sorunum var.

3. Bu hafta 45bin km bakımına girecek, muhtemelen balata değişimi isteyecekler. Yanılmıyorsam bizim ön diskler 298mm. Aklımda önleri EBC 321mm, arkaları ise EBC 315mm ve bütün balataları Yellow Stuff yapmak var. Büyüyen disk ölçüsünü ile beraber değiştirmem gerekecek birçok parça var mı? Disk büyüten ve EBC kullanan üyelerimizden izlenimlerini rica ediyorum. Ya da bu planı sonraya bırakıp standart disk ile EBC balata da kullanabilirim.

4. Hiç hem de hiç memnun kalmadığım Bridgestone Potenza RE050A lastikleri ise Michelin Pilot Super Sport ile değiştirmeyi planlıyorum. Bununla beraber 3 cm civarında düşecek şekilde yay takmak da aklımda dolanıyor tilki gibi. Aracın yol tutuşunu iyileştirmek istiyorum. Aslında Potenza'lardan kurtulsam muhtemelen fren ve yol tutuş konusundaki çoğu şikayetim azalacaktır ama yay ile de desteklemek istiyorum eğer etkisi fazlaca hissedilecekse. Yay olarak en memnun kalınan marka nedir tecrübelerinize göre?

Araçtan genelde memnunum, en sevmediğim konu debriyaj - volan ikilisi. Ayrıca normal vites geçişlerinde takır tukur ses ve salınım oluyor zaman zaman.

Bir diğeri ise geri vitese takıldığında aşağı düşen sağ aynanın motorunun sürekli çalışmaya devam etmesi. Sanki durması gerekiyor ama durmuyor gibi. Neredeyse ilk aldığımızdan beri böyle. Söyledim ama pek üstüne düşmediler ya da halledemediler. Sizlerde de öyle mi? öyleyse pes edeceğim çünkü

Şu an aciliyetim 45bin bakımı, far yıkama kapakları ve sağa çekme.
    Eve çıkma işlerini hallettikten sonra da lastik, yay, fren işlerini halletmek istiyorum. Avrupa kökenli bir Opel Tuning firmasından da belki ecu remap işlemini hallederim.

Uygun bir zamanda da bir buluşmaya katılıp sizlerle tanışmayı planlıyorum

Ynt: 1.5 yıl sonra yeniden forum ve Insignia

Maşallah, aracınız tekrar sizde hayat bulacak desenize))

Yorum

Tekrar hoşgeldiniz. Bekleriz perşembe buluşmalarina.
      [Center]    
                             1.6 Turbo- 180 HP -Cosmo -Flexride Şase -DVD 800 -Sunroof Ve 34 CHN 85

Yorum

Merhabalar..

Far yıkama kapaklarinin düşmesinin kronik olduğunu sanmuyorum,ama benimde birkez düşmüştü..uygun fiyatli yan sanayi olarak nette bulabiilirsiniz..Orijinali aralarında kalite farkı çok fark yok.. Sadece boyatmanız gerekecek..
        2010 Model 1.6 Insignia Sport Tourer

Yorum

welcome

2014 Edition Elegance Fabrika Çıkış Lpg li + Sunroof

Yorum

Tekrar hosgeldiniz

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

welcome

Bir zamanlar 1.6 CDTİ 136 hp Flexride, ÇG2, Sunroof , Ergonomik PerforjeSpor Deri koltuklar, Bose 19" jant
              Şimdi F30 Modernline Sunroof

Yorum

welcome

Yorum

Far yıkama kapağının düşmesi kronik sorun değil, düşmesi çok sık oluyorsa başka bi sorun var, darbe almıştır, oturmuyordur vs vs, serviste değiştirin derim, yay olarak eibach kullanmıştım, oldukça memnundum, konforu çok fazla bozmamıştı...

Yorum

Tekrardan welcome

Yorum

welcome

Yorum

welcome
                        Bir zamanlar 34 KTN 03 (Biz kırmızı başlıklı kızın hikayesinde bile kurttan yanayız)

Kasabadaki en iyi silahşör olunca,herkes sizinle boy ölçüşmek ister cool cool

F10 Msport

Yorum

welcome

Yorum

welcome

Yorum

Hoşgeldiniz
                              2010 1.6T Cosmo

Yorum