Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Çözemediğim Garip Durum Artik çözüldü

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: Çözemediğim Garip Durum

Gecmis olsun. Bir önceki aracimda ayni sorun vardi.Detayli calisma olmus ,fazla takmayin insan aradikca buluyor birseyler.Mobil 0 40 yerine neden castrol 5 30 koydunuz yag yakma sorunu mu oldu?

Yorum

0W40 aslında güzel yağ. Fakat ilk koyduğumda 300 gram kadar yaktı. Tabi sonra kesildi. Bizim bu bölgelerde hava sıcaklığı nedeniyle yakma olabiliyormuş. Ayrıca, belli bir zaman 5W30 kullanılmışsa daha ince yağ yakabilir denmişti. Fakat bir daha hiç yakmadı.

Yukarıdaki problemi araştırma aşamasında da yine değiştirmek istedim. 5W30 edge koyduk. Değiştirmemdeki sebep yukarıdaki problemi çözme aşaması adına denediklerim arasında olmasıydı. Bu arada 0W40 çabuk kararmış. İnce olduğundan. Çok çok da skıştırmıştım motoru.
      CARRARO 806 ELITE HD - SHIMANO ALTUS M310 - SHIMANO TOURNEY TX51 - SHIMANO M355 HİDROLİK DİSK -
      SHIMANO ALTUS M310 3X8 - ALÜMİNYUM 1.1/8″ YARI ENTEGRE

Yorum

İzmir nekadar sıcak olsada denemeleriniz bu ayda ise 300 gram çok, yazın 1-2lt arası olabilir.Lpg varsa araçta normal yağ yakması ,0-40 mobil 1 esp dexos 2 güzel yağ ama mobil 1 0-40 new life da bende yağ yakma sorunu yaşamıştım.

Yorum

mobil 1 0-40 new life almıştım. Bende de aynı durum olmuş demek. LPG yok.
          CARRARO 806 ELITE HD - SHIMANO ALTUS M310 - SHIMANO TOURNEY TX51 - SHIMANO M355 HİDROLİK DİSK -

Yorum

3.insignia şimdi kullandığım araç ,gerçi bu sport tourer ama aynı sonuçta kullandığım en iyi yağ mobil 1 esp 0-40 oldu birçok denemeden sonra, gerçi 100 bin km den sonra 0-40 kullanabilirmiyiz bilmiyorum ama şuan benim için en iyisi...Allah büyük sıkıntılar vermesin, böyle ufak tefek seslerle atlatalım, arkadaşımın 1.4 passat cc sinde piston kolu kırıldı 3 haftadır araç bekliyor.

Yorum

Şeytan kulağına kurşun. Bizdeki problemler çok basit şeyler. Tek problem, bulana kadar canımız cıkıyor. Akademik araştırma seviyesine ulaştık burada o derece. Yetkililerde böyle müdahale yok

Yorum

Piston deyince şu geldi aklıma

2011 1.6 T Cosmo Sports Tourer

Yorum

Durum yine hortladı.
                  Tam 3 kere teste çıktık. İlkinde yapmadı. İkincisinde yaptı. üç te yine yapmadı. Birşeyler biryere deyiyor ama bulamadık.

Konuyu takip eden ve durumu yaşayan arkadaşlardan ricam, araçlarını kullanırken 4. vites 68 ve 72 hızları arasında motor sesinin normal yükselmesi HARİCİNDE, 70 de oluşan inildi, vnnlama, artık tabir edemiyorum herhangibir farklılık olacakmı kontrol edebilirler mi?

Yorum

Arkadaşım bide sorunsuz bişeyler yaz Paylaş ben ilkkez insignia alacak olsam bu siteyi incelesem inan bana almam 1294 yorumun var 1000 tanesi sorun eline gönlüne yazık hastalancaksin

Yorum

Egzosları, takozlarını vs kontol ettiniz mi?
                      ahlaksızla birlikte yaşayacağına YİĞİTLE ÖLÜME GİT

Yorum

Bir de arabada alt motor (kartel) koruma var mı? O da iyi monte edilmemişse ses/vınlama yapabiliyor.
                        ahlaksızla birlikte yaşayacağına YİĞİTLE ÖLÜME GİT

Yorum

Orjinal yazı sahibi: ercan çalış
                          Arkadaşım bide sorunsuz bişeyler yaz Paylaş ben ilkkez insignia alacak olsam bu siteyi incelesem inan bana almam 1294 yorumun var 1000 tanesi sorun eline gönlüne yazık hastalancaksin
                          ??
                          Teknik Destek bölümündeyiz. Benim haricimde de, sayfalar dolusu sorun yazılmış çizilmiş. ( her araçta modelde olduğu gibi ) O zaman insignia alırmıydınız yani anlamadım?

Çoğunu çözdüğüm sorunların aslında zamanla oluşan durumlar olduğunu ve bunların sonuçlarına kadar, çözümlenenleri detaylıca anlatmışlığımda var.
                          Bu başlığa ait durumun tekrar baş gösterdiğini belirttim. Yani, susayımmı ? Forumun bu bölümü zaten bunun için açılmadı mı ? Kimse insignia almasın o zaman bu mu yani ? Bu bölüm kapanması lazım o zaman değil mi ?

Merak etmeyin. Vaktim zamanım bol. Kendi işimde çalışıyorum. Ayrıca, araçla ilgilenmek ve problemleri çözmek beni bozmuyor. Aksine, çözdükten sonra da buradaki arkadaşlara yardımım dokunacaktır. ( Başlığımıa ait problemi yaşayan üye arkadaşlar var )

Sadece sorunu yazdığıma odaklanmış ve nedense bundan rahatsızlık duydunuz bunu anlamadım Belki benim iyiliğimi düşündünüz bilemedim.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: kingdragon
                            Egzosları, takozlarını vs kontol ettiniz mi?
                            Orjinal yazı sahibi: kingdragon
                            Bir de arabada alt motor (kartel) koruma var mı? O da iyi monte edilmemişse ses/vınlama yapabiliyor.
                            Egzoslar bir çok egzoscu tarafından kontrol edildi.
                            Karteri söküp denemek lazım aslında birkaç gün.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: aton1981
                              Durum yine hortladı.
                              Tam 3 kere teste çıktık. İlkinde yapmadı. İkincisinde yaptı. üç te yine yapmadı. Birşeyler biryere deyiyor ama bulamadık.

Konuyu takip eden ve durumu yaşayan arkadaşlardan ricam, araçlarını kullanırken 4. vites 68 ve 72 hızları arasında motor sesinin normal yükselmesi HARİCİNDE, 70 de oluşan inildi, vnnlama, artık tabir edemiyorum herhangibir farklılık olacakmı kontrol edebilirler mi?
                              Değerli Ali kardeşim,senin için bizzat test ettim dediğin şekilde ve sıcak asfaltta. Dediğin şekilde bir ses,titreşim yok bende.
                              2009 1.6 T 180 hp Edition Elegance,Sprintbooster,BMC kutuiçi spor filtre,KitMTM Keihin Enjektör,1.8 MB Genius Max regülatör...

Yorum

Orjinal yazı sahibi: ercan çalış
                                Burası teknik destek kısmı,arkadaş da aracında olan sorunları yazıyor,niye rahatsız oldunuz? Arkadaşın sorunlarından olan radyatör üst hortumunu değiştirmeye gittiğimde benim termostat da aynı şekilde gevremiş vaziyetteydi ve kırıldı.Hortum da elimde kaldı. Gofret gibi olmuştu ikisi de.Ha sizin gibi düşünüp Ali'ye kızsam muhtemelen bu yaz o hortum ya da termostat kırılacaktı,su akacaktı ve motor elimde kalacaktı. Bunlar Ali kardeşimizin başına geldi ve tecrübesini bize aktardı.Bundan daha iyi ne olabilir? Her araçta farklı sorunlar olur,bazısı bulunur bazısı zor bulunur.Ali kardeşimin dediği sorun da zor bulunanlardan sanırım ama inşallah bulur.Arkadaşın arabası daha 50.000 km'de ve temiz fakat sıcak ortamlarda çok bulunmuş bence ve genelde plastik-lastik aksamında sorunu vardı,onları halletti.Sadece şu bulunamayan sorunu kaldı.Yazdığı 1000 mesajı okumuşsunuz sorunlu diye,çözüm önerilerinizi yazsaydınız daha iyi olurdu bence,sevgiler...
                                2009 1.6 T 180 hp Edition Elegance,Sprintbooster,BMC kutuiçi spor filtre,KitMTM Keihin Enjektör,1.8 MB Genius Max regülatör...

Yorum

İşleniyor...
                                X