Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Acil yardim lutfenn...

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Acil yardim lutfenn...

Oncelikle herkese iyi aksamlar diliyorum bende 2010 model 1.6 turbo insignia var lavato marka lpg takili fakat araba cok fena tekleme yapiyor benzinde de ayni tuptede ayni bobin dediler degistik ayni enjektor dediler degistik ayni buji dediler degistik ayni anlayacaginiz bi suru masraf ettim sorun ayni tekleme yapiyor araba motor hava aliyor dedi bi usta silindir kapaklari mi taslanmis bisyler dedi anlamadim tam motor gucunde asiri eksilme var klima yada fan calistiginda araba daha da tekleme yapior yokus cikmior anlayacaginiz 180 beygir ama sanki 90 beygir gibi araba bu sorunla ilgili yardimci olacak arkadaslar var mi Allah rizasi icin yardimlarinizi bekliyorumm kafayi yemek uzereyim

Ynt: Acil yardim lutfenn...

Turboda sıkıntı olabilir. Şöyle bir konu hatırlıyorum bence bi göz gezdirin :

http://www.insigniateam.com/forum/in...?topic=15020.0
    2009 - Cosmo - 2.0 CDTI 160 HP - Flexride - Sunroof - Piyano Lake - Infinity Ses - Spor Deri Koltuklar - BlackVue Cams - DVD 800 - Lite Body Kit - OPC Pedallar ve Sinyal Çerçeveleri - Ayna Altı Işıklandırması - 245-40-19 Lastikler Yazlık: Michelin PSS ve PS3 + Kışlık: Kumho KW27 ve Pirelli Sottozero

Yorum

Lpg bu araclarda duzgun calismiyor

Subaplar gitmistir celik subap kullanin ve iyi bor lpg ci bulun sistemi kontrol etsinler yanlis montaj varmi diye

Gecmis olsun en kisa surede insallah sikintiniz cozulur

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Allah razi olsun abim bugun bi adam bakti sozde usta adam silindir kapagi taslanmis hava alior dedi motor yag cubugunu cekti tekleme artti koydu azaldi sonra yag tupasini acti artti kapatti azaldi motor hava alior dedi bana

Yorum

Geçmiş olsun..
          Aracınizı LPG montajı yapan yer kontrol edip bir tespit yapabildi mi?Ona göre karar vermek lazım..Yoksa LPG'nin adı çıkmış bir kere.. LPG veÇelik siboplar ile gayet keyifli bir şekilde binmeye devam edersiniz ..
          2010 Model 1.6 Insignia Sport Tourer

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Flesius
            Turboda sıkıntı olabilir. Şöyle bir konu hatırlıyorum bence bi göz gezdirin :

http://www.insigniateam.com/forum/in...?topic=15020.0
            Hocam ilgilendiginiz icin cok tesekkur ederim turbonun calisip calismadinigini nasil test edebiliriz peki?

Yorum

Orjinal yazı sahibi: FacomX
              Lpg bu araclarda duzgun calismiyor

Subaplar gitmistir celik subap kullanin ve iyi bor lpg ci bulun sistemi kontrol etsinler yanlis montaj varmi diye

Gecmis olsun en kisa surede insallah sikintiniz cozulur
              Orjinal yazı sahibi: mursav

Geçmiş olsun..
              Aracınizı LPG montajı yapan yer kontrol edip bir tespit yapabildi mi?Ona göre karar vermek lazım..Yoksa LPG'nin adı çıkmış bir kere.. LPG veÇelik siboplar ile gayet keyifli bir şekilde binmeye devam edersiniz ..
              Bugun goturdum abi kendiside anlamadi lpg ayarintam enjektorlerde calisior dedi sikinti yok bilgisayara bagladi verileride kontrol etti kendisi baska yere yonlendirdi oto tamirciye oda hava alior dedi motor silindir kapklarndan taslanmis mi dedi kapak anlamadim tam net bisy diyen yok yani

Yorum

Arkadaşım turbo valfine baktir

Yorum

İşleniyor...
                X