Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Vites Değişimlerinde Gelen Ses ??

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Vites Değişimlerinde Gelen Ses ??

Arkadaşlar Merhaba
    Yaklaşık bir kaç aydır vites değişimlerinde veya aynı vitesdeyken motor devri yükselişe geçme esnasında sanki ön sol taraftan bir ses geliyor.Sesi tarif etmek zor ama sanki boruya üfleme esnasında kademeli olarak çıkan bir ses, devir yükselince bu seste ortadan kayboluyor. Abim de 2010 model Astra otomatik cosmo var ( motor sistemi aynı diye biliyorum ) o araçta kulak verdim böyle bir ses yok. Bu ses sanki bana turbodan geliyor izlenimi verdi. Bu onuda değerli bilgilerinizi benimle paylaşırsanız sevinirim.Selamlar...
    2010 1,6 Turbo Cosmo DVD 800 +Navi 18"

Ynt: Vites Değişimlerinde Gelen Ses ??

Kimimizde glu glu, kimimizde buna benzer ses veriyor geçişlerde. Tarifiniz buna uyuyor. Sorun yok. Normal düzeyde sesler.
    Araçlarımızın motoru ve yapısı, değişik hava koşullarında değişik sesler çıkartabiliyor. Tecrübeyle sabittir.
    CARRARO 806 ELITE HD - SHIMANO ALTUS M310 - SHIMANO TOURNEY TX51 - SHIMANO M355 HİDROLİK DİSK -
    SHIMANO ALTUS M310 3X8 - ALÜMİNYUM 1.1/8″ YARI ENTEGRE

Yorum

Ses buna mi benziyor?

http://www.insigniateam.com/forum/in...?topic=14908.0
      İnsignia >> 2010 >> 1.6 T Cosmo >> Teknik Gri
      Vw  CC  >> 2013 >> 1.4 TSİ BMT >>  Beyaz

Yorum

Vites geçişlerinde Ayağınızı debriyajdan çekerken yapıyorsa sorun yok normaldir.

Yorum

ince klas bi sesse turbo sesi hindi sesini andırıyor ise turbo hortumu baglantılarında sorun olabilir.
          siyah 2013 amarok 4motion highline kapalı kabin
          siyah 2013 captiva LTZ 7 kişilik
          uçan teneke fiorino

Yorum

İşleniyor...
          X