Duyuru

Collapse
No announcement yet.

UZAKTAN KUMANDA SORUNU....

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: UZAKTAN KUMANDA SORUNU....

bir senedir kullanıyoruz hem de çok sık bagaj açıyoruz kumandadan. henüz pil bitmedi.
    Aşk çok yakar dediler usta tüp mü taktırsak?

Yorum

Kumanda anahatarın bir yere sıkışıp bir süre böyle kalmış olabilir. Düğmesi basılı olarak.
      Pili değiştir bakalım ne olacak...
      Insignia Editition Elegance - 18" jant Teknik gri

Yorum

Ben 2 senedır kullanyrm hala eskısı gıbı acıo :S

Yorum

gokhan naptın pili degıstırdınmı, sorun cozyldumu

Yorum

kıy paraya pilleri değiştir. topu top 2 lira ...
            2010 Opel Insignia 1.6 T Cosmo + Hakim Gri + Flyaudio DVD/Navigasyon/Turn Push

Yorum

hiçbiriniz arabadan anlamıyorsunuz ya az kalsın beni arabadan soğutacaktınız) insignia gibi bi arabanın pili biterde kendi kendine şarj etmez mi demediniz hiçbiriniz) sabah gitim arabanın başına gayet sağlıklı çalışıyordu) uzaktan kumandam hayata dönmüş) ama nasıl diye sormayın bende bilmiyorum
              F30 Sport+

Yorum

kumandan yakında yine hayata küserse hiç sasırma gokhan

Yorum

ağzından yel alsın:P
                  F30 Sport+

Yorum

Anahtarın pil kapağı çok kolay açılıyor ilk önce Sustaya bas anahtarın dışarı çıkmasıyla boşalan yere baş parmağını sok opel logosu olan yüzeydeki tarafa doğru biraz güç uygula kapağı açtın hadi geçmiş olsun.

Not: Insignialarda pil çıktıktan sonra özel bir ayar yapılmıyor tak çalıştır devam et

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Gökhan_55
                      hiçbiriniz arabadan anlamıyorsunuz ya az kalsın beni arabadan soğutacaktınız) insignia gibi bi arabanın pili biterde kendi kendine şarj etmez mi demediniz hiçbiriniz) sabah gitim arabanın başına gayet sağlıklı çalışıyordu) uzaktan kumandam hayata dönmüş) ama nasıl diye sormayın bende bilmiyorum
                      Belki o anda senin pilin bitmiştir...Olamaz mı dknow
                      Gri Bmw F10 5.25 xd 2014

Yorum

yok abi çok denedim resmen çalışmadı
                        F30 Sport+

Yorum

Land Rover marka aracımda aynı senin dediğin gibi bir olay başıma gelmişti. Oturduğum sitede bariyer var.Malum bariyerin kumandası var bide.Sabah siteden çıkarken bariyer kumandasıyla açtım bariyeri.İşyerime geldim arabamı kilitlemeye çalıştım ama nafile.Rahat 10 kere denedikden sonra ançak kilitlendi.Servisi aradım anlattım sorunu.Gelin dediler.Giderken gene zar zor açtı. Götürdüm net birşey söylemediler.Şundan olabilir bundan olabilir.Bir sürü saçmalık.Servisden çıkıp işyerime gelip aracı park etdikden sonra.Bariyer kumandasını koyduğum bölmeyi düzenleme ihtiyacı duydum.Düzenlerken bariyer kumanda düğmesinin takılı kaldığını fark etdim.Birden şimşek çaktı.Bütün sorun bariyer kumandasıymış.Düzelttim kumandayı.İndim ve araç kumandası eskisi gibi şıkır şıkır çalışmaya başladı...

Tüm sorun bariyer kumandasının frekansı,araç kumandasının frekansını bozması diyebiliriz...
                          Insigniada bu şekilde bir kesme olurmu bilmiyorum.
                          Lakin forumda bariyer kumandası olan arkadaşların başına böyle bir olay gelirse.Bu kıssadan hisse akıllarına gelsin.
                          2010 1.6 T Cosmo Siyah + DVD800 + Sunroof + FlexRide + OPC Body Kit

Yorum

Orjinal yazı sahibi: elessar
                            Lakin forumda bariyer kumandası olan arkadaşların başına böyle bir olay gelirse.Bu kıssadan hisse akıllarına gelsin.
                            Güzel bir tecrübe

Yorum

Benim insigniada da ayni sorun var pilleri öctürdüm yedek kumanda asil kumanda piller normal . 2 kumandada ara ara sapitiyor bazen cok güzel calisiyor bazen on kere acmak veya kitlemek icin basiyorum . Kalibrasyon yapmaya caliscam olmadi servise ugruycam artik .

Yorum

Kullanma Klavuzunda Yazanlar.
                                RADYO FREKANSLI UZAKTAN KUMANDAYI SENKRONIZE EDIN

Pil değişiminden sonra sürücü kapısının kilidini kontak anahtarı ile açın. Kontağın açılması ile radyo frekanslı uzaktan kumanda senkronize edilir.
                                ARIZA

Merkezi kilit sistemi radyo frekanslı uzaktan kumanda ile çalıştırılamıyorsa bunun sebepleri şunlardan biri olabilir:
                                Uzaktan kumanda fonksiyonunda arıza
                                Etki mesafesinin aşılması
                                Pili çok zayıflamıştır
                                Radyo frekanslı uzaktan kumandanın etki mesafesinin dışında ardarda çalıştırılması
                                Kısa aralıklarla sık sık çalıştırarak merkezi kilit sistemine aşırı yüklenilmesi sebebiyle akım beslemesinin kısa süreliğine kesilmesi
                                Harici telsiz tesislerinden yüksek güçte radyo dalgalarının alınması sebebiyle meydana gelen parazitler

Yorum

İşleniyor...
                                X