Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Yaşadığımız sorunlar ve ÇÖZÜMLERİ

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: Yaşadığımız sorunlar ve ÇÖZÜMLERİ

Arkadaşlar benim araçtan da videodaki ses gelmeye başladi. Garip bi şekilde akşam iş cikişi calistirdiktan sora geliyor, sabah ya da oglenleri gelmiyor turbo yaglamasini da bekliyorum her zaman, motoru calistirdiktan ortalama 35-40 saniye sonra yuruyorum. Gelen ses onceleri sadece gaz verirken geliyordu, simdi vites bostayken, cut-off gaz kesmedeyken ya da gaz verirken gelmeye basladi. Kayit biraz kisa ama en yogun halini iceriyor. Varmidir aramizda benzer sesi duyan?
    2011 1.6T Cosmo + Sunroof

Yorum

Ilk sorun bende de vardi dehset bir ugultu zaten lastikler bitikti degistirecektim..lastikleri degistirip guzel bir balans ve rot ayari yapildi ugultu tamamen kesildi cok guzel oldu arabadan sogutan bir ugultuydu resmen.

Yorum

Arabamda kaloriferi acinca lpg kokusu geliyordu ve calisma hizini sonuna getirmeme ragmen az ufluyordu..internette forumlarda yaptigim arastirmalarda once polen filtresi degisimi daha sonra lpg kacagi aranmasi borularin hortumlarin kontrolu oda olmadi regulator degisimi oneriliyordu bugun ilk sikki yaparak basladim polen filtresini degistirdim ve koku ve az ufleme gecti duzelti canavar oldu masallah..cikan filtre igrenc durumdaydi...

Yorum

Her ne olursa olsun polen filtresi en geç 1 yılını doldurunca mutlaka yenilenmeli.
          Ucuz olanından alıp 6 ayda bir de değiştirilebilir.
          @Murat
          2014 1.6t 170hp 260nm + pedal commander

Yorum

Aracimin ilk calistirmada sogukken otomatik jikle devredeyken cok asiri sarsinti titreme rolantide dalgalanma stop edecekmis gibi olma sorunu vardi subaplqr degisecek vs dedi tamirciler direk ben biraz arastirma yaptim kendi yapabilecegim seyleri yapayim duzelmesse son ihtimal subap dedim maf ve map sensorlerini sokup yagsiz elektronik devre temizleyici alarak 15 tl ye temizliklerini yaptim basit bir islem videolari var puf nokta isleme baslamadan akunun eksi kablosunu sokmek hata almamak icin gerekli temizlikleri yaptim taktim bu sabah calistirdim saat gibi araba masallah..

Yorum

Teşekkürler. Buda bir detaydir....
              CARRARO 806 ELITE HD - SHIMANO ALTUS M310 - SHIMANO TOURNEY TX51 - SHIMANO M355 HİDROLİK DİSK -
              SHIMANO ALTUS M310 3X8 - ALÜMİNYUM 1.1/8″ YARI ENTEGRE

Yorum

Orjinal yazı sahibi: nurioner76
                Aracimin ilk calistirmada sogukken otomatik jikle devredeyken cok asiri sarsinti titreme rolantide dalgalanma stop edecekmis gibi olma sorunu vardi subaplqr degisecek vs dedi tamirciler direk ben biraz arastirma yaptim kendi yapabilecegim seyleri yapayim duzelmesse son ihtimal subap dedim maf ve map sensorlerini sokup yagsiz elektronik devre temizleyici alarak 15 tl ye temizliklerini yaptim basit bir islem videolari var puf nokta isleme baslamadan akunun eksi kablosunu sokmek hata almamak icin gerekli temizlikleri yaptim taktim bu sabah calistirdim saat gibi araba masallah..
                clapclap clapclap clapclap

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Orjinal yazı sahibi: nurioner76
                  Kendi işini kendi gören kişileri takdir ederim. SÜbap için 3000 e yakın para isteyecekti adam. Bir de üstüne sorunun çözülmeyecek, senin temizleyerek düzelttiğin parçaları değiştirmeye kalkacaktı.

elinize sağlık.
                  Fikrin kadar varsın!

Yorum

İşleniyor...
                  X