Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Stepne değişimi?

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Stepne değişimi?

Selamlar arkadaşlar bugün aracın stepnesine bir bakayım dedim ilk defa ne olur ne olmaz diye.Yerinden çıkaramadım.içinde aletlerin olduğu çanta da lastiğin altına sıkışmış vaziyetteydi onu da çıkaramadım.Çevirerek çıkarmayı denedim, çeşitli hamlelerde bulunacakken yağmur başladı ve çok zorlamadım.Araçta ince stepne var nasıl çıktığına dair bilgi paylaşırsanız memnun olurum.Forumda yaptığım aramada konuyla ilgili başlık bulamadım.Herkese teşekkürler...

Ynt: Stepne değişimi?

Abi nasıl çıkmadı siyah kapağı çevirerek çıkartıyorsun,belki diş sıyırmıstır iyice sıkıp tekrar açmayı dene
    Bir zamanlar 34 KTN 03 (Biz kırmızı başlıklı kızın hikayesinde bile kurttan yanayız)

Kasabadaki en iyi silahşör olunca,herkes sizinle boy ölçüşmek ister cool cool

F10 Msport

Yorum

Aha Kadir'im valla kapak mapak yoktu bende.Hatta dedim bu işte bi anormallik olmasın hobaa nerden bulurum ben o kapağı ya Lastiğin tam ortasında olmasın lazım değil mi kapak elimle çevirmeye çalıştım ben ama olmadı tabi...

Yorum

Tam göbekte bir kapak var.Altındada kriko vs..
        http://www.imgim.com/e85671e9-558c-4412-92af-c591def396ba.jpg

Ellere yar oldu
        2.0 CDTI
        Cosmo,sunroof,dvd800+interface,flexride,bej deri

5.25 Xdrive ///M(azot) Power

Yorum

Gelirsen yanıma uygulamalı sökeriz..))

1.4 T EDİTİON ELEGANCE + AFL+18 jant +NAVİ+sprintbooster+ses sistemi+opc sinyal çerçeveleri+turn push+kaliperler app +full led aydınlatma... vs..

Yorum

Siyah göbökte bir kapak var onu çevirerek açıyorsun Mehmet çok zor olmaması lazım bir foto çekip paylaşırmısın

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

O kapak yoksa ses yapması lazım ama görmek gerek
              2016 w205 AMG

Yorum

Yorum

Koskoca kapağı benim gibi göremeyen arkadaşlar için (!) paylaştım foto yu çekmek için aşağı indiğimde gördüm maad maad.Ama yağmur bastırmıştı birden ondan şey oldu Herkese teşekkürler... yourock yourock

Yorum

Değişik bir konu oldu ama iyi oldu

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

)))
                      F30 Sport+

Yorum

İşleniyor...
                      X