Duyuru

Collapse
No announcement yet.

lastik önerileriniz

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: lastik önerileriniz

Orjinal yazı sahibi: Oguz_75
    Kafanızı iyice karıştıralım o zaman. Kumho konusunda f/p olarak herkes iyi olduğunda hemfikir.Piyasada bulamadığımız için başka markalar aldık.Bana Kumho Bayii semperit önerdi ve aldım.Öncekler potenza idi.Sürüş konforundan çok memnunum.Direksiyon hafifledi,Tümsekler yumuşadı resmen. )) Dayanıklılık konusunda fikir vermek için erken.Ama satan kişinin söylediğine göre Kumho kadar memnun kalacağım yönünde.Moderatörümüz Fatih Beyde Pirelli Nero Gt aldı.Toplu alım yapacaktık ama uymadı. Anket yapılmıştı.Aşağıdaki topikten bir fikir alırsınız belki.

http://www.insigniateam.com/forum/in...opic=15481.120
    Oğuz bey gerçekten daha çok karıştı kafam
    fiyat ve çeşit yelpazasi gerçekten çok geniş.
    250-550 tl arası gerçekten mantıklı bir skala değil bence böyle hassas bir üründe..

Neyse... bakıcaz başımızın çaresine artık
    1.6 T - COSMO - DVD 800

Yorum

Herkes farklı markalardan memnun, verilecek miktarda toplamda az değil. Haliyle çoğunluk memnun olduğu markaya yöneldi bu yüzden toplu alım sıkıntı oldu.

Benim kullanım tarzım, gittiğim yolculuklar itibariyle Continental 62.000km dayandı. Bu yüzden tekrar Conti almak istiyorum. Daha öncede belirtmiştim. Ben gibi Conti Sport Contact 5 245/45/R18 almak isteyen arkadaşlar varsa, marka model üzerine toplu alım yapabiliriz.

Yorum

Ben megane için 19 inç kumho siparişi verdim adeti 290 TL, diğerleri 400-500 liralardan başlıyor, kullandıkça buradan görüşlerimi yazarım. Avon lastikleri dikkatimi çekti araştırırken ama riske girmek istemedim açıkçası.
        ahlaksızla birlikte yaşayacağına YİĞİTLE ÖLÜME GİT

Yorum

2015 yılı üretimi goodyear A A ,69 db....225 55 17....101w xl ....425 tl,,,,50 tl yakıt hediyeli taktırdım.eski üretimler A B.

Yorum

17'' için çok yüksek değil mi fiyat?

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Oguz_75
              Kafanızı iyice karıştıralım o zaman. Kumho konusunda f/p olarak herkes iyi olduğunda hemfikir.Piyasada bulamadığımız için başka markalar aldık.Bana Kumho Bayii semperit önerdi ve aldım.Öncekler potenza idi.Sürüş konforundan çok memnunum.Direksiyon hafifledi,Tümsekler yumuşadı resmen. )) Dayanıklılık konusunda fikir vermek için erken.Ama satan kişinin söylediğine göre Kumho kadar memnun kalacağım yönünde.Moderatörümüz Fatih Beyde Pirelli Nero Gt aldı.Toplu alım yapacaktık ama uymadı. Anket yapılmıştı.Aşağıdaki topikten bir fikir alırsınız belki.

http://www.insigniateam.com/forum/in...opic=15481.120
              Nero GT ile ilgili kuruda iyi olduğunu fakat ıslakta düşük performans ve 130 sonrası vibrasyon sorunları olduğunu okumuştum. Doğru mudur acaba Fatih Bey?
              2009 - Cosmo - 2.0 CDTI 160 HP - Flexride - Sunroof - Piyano Lake - Infinity Ses - Spor Deri Koltuklar - BlackVue Cams - DVD 800 - Lite Body Kit - OPC Pedallar ve Sinyal Çerçeveleri - Ayna Altı Işıklandırması - 245-40-19 Lastikler Yazlık: Michelin PSS ve PS3 + Kışlık: Kumho KW27 ve Pirelli Sottozero

Yorum

Lastik sektörüne hizmet veren balans makinaları üreten bir şirkette çalışıyorum. İş gereği tüm lastik firmaları ile görüşme şansım oluyor. Pirelli genel anlamda çok sevilen marka olmasa da bana göre performans grubunda P Zero iyisi. Continental SC5 hem yumuşak hem güzel. Bridgestone Potenza sert görünse de son kullanım gününe kadar yol tutuşu çok iyi. Kullanımın tamamı otobanda ise Michelin iyi fakat kullanımın son zamanlarına doğru fren mesafesinin arttığını söylüyorlar. Sonuçta bütçe meselesi. Herkesin kendi kararı.
                Aracımı aldığımda üzerinde Lassa Phenoma ile geldi. Genel performansı iyi olmasına karşın değiştirme zamanı geldiğinde bütçe ile orantılı olarak P Zero Rosso takmak isterim.

Yorum

Bugün Continentel SC5 100Y XL takıldı. Aracın gidişi, yol sesi, fren mesafesi, hızlanması değişti. İlk etapta hissettiklerim bunlar.

Yorum

Bende jinyu taktırdım aracıma eski lastikler o kadar sertleşmişki araba yumuşacık geldi tanesi 220 tl taktırdım sorentoda çok memnun kalmıştım inşallah bunlarda üzmez beni
                    İnsignia cosmo 1.6 turbo dvd 800 sunroof beyaz
                    2010 caddy 1.9 TDİ

Yorum

Lastik seçerken ben aşağıdaki kriterleri değerlendiriyorum.

* Kullandığım aracın fabrika önerisi ebat,
                      * Lastiğin üzerinde ki notu (ses notu,ekonomiklik notu,ıslak zemin notu,
                      * Deseni
                      * Fiyatı
                      * üretim zamanı
                      * Markası
                      * Üretildiği Ülke
                      * kullanıcı yorumları

Benim yanlış olduğunu düşündüğüm bir detay daha var onuda paylaşmak isterim.X bir markayı kullanan kişinin farklı bir marka için iyi veya kötü demesi (ucuz Çin malı Lastikler hariç) bence yanlıştır.Her ebat lastik,her farklı model araçta,her farklı desende olduğunu da düşünürsek çok farklı izlenimler edinmemize sebep olacaktır.Aracımızı kullandığımız rakım,hava şartları,kullanılan süre de çok önemlidir.Bu sebeple lastik değerlendirmesi yapmak bana çok mantıklı gelmiyor.yarış otomobillerinde bile hava ve yol koşullarına göre lastik seçimi yapıldığı düşünülürse hatta markanın tercih ettiği lastik markaları olduğu da gerçekliği düşünüldüğünde yukarıda yazılanların gerçeğe yakın olduğu ortaya çıkmaktadır.
                      https://www.youtube.com/watch?v=Jem11GNnbzg

''Fidan dikmek için en iyi zaman yirmi yıl önceydi.Sonraki en iyi zaman ise şimdi'' İhtiyar Balıkçı

Yorum

Arkadaslar Falken icin iyi veya kotu fikri olan varmi acaba ?
                        1.6 T - COSMO - DVD 800

Yorum

Falken japon malı iyi sayılabilecek uygun fiyatlı bir markadır. Alırsanız büyük ihtimalle pişman olmazsınız.

Yorum

İşleniyor...
                          X