Michelin Primacy3 kullanıyordum,
Daha 25.000 km den sonra lastiklerden ciddi anlamda uğultular gelmeye başladı. Bayii ye gittiğimde normal yardımcı bile olamadılar. 2.200TL verip almıştım.
5.000 km daha kullanabildim artık uğultu beynimi tırmalamaya başlayınca lastiklerimi değiştirme kararı aldım. Araştırmalarım sonucunda Pirelli PZero da karar kıldım.
Daha bir hafta oldu takalı 1.700TL gibi bir fiyata aldım arkadaşımdan faturası kesildi ve 6 aylık-5.000km sigortası yaptılar. Pirelli için çok sert lastik gibi ön yargılar var
lakin 18 inç lastik kullanıyoruz yumuşak birşey aramak biraz komik olur.
Ayrıca belirtmek isterim ki
PZero Pirimacy3 den daha yumuşak bir lastik bende izlenimleri böyle, her iki markayıda 34 hava ölçeğinde nitrojenle kullanıyorum.
Continental Aşırı pahalı. Michelin de araca göre yumusak gelebilir. Erken eriyebilr gibi bir kanı bıraktı bende.
Geriye kalan markalar içinde goodyear mantıklı gelebilir. Kişisel tercihimdi.
Michelin kullanmıştım laguna'da çok uzun ömürlü olmuştu, dişleri falan erimedi ama en sonunda mucurlu bir yolda yarılıp pert oldu. Corsa'da good year vardı 16 inç olmasına rağmen çok balon yaptı (benim hiç bir arabamda balon olmamıştı-sanırım bir anormallik vardı) şu anda da cactus'te de good year var, araba sert, sanırım lastik de sert biraz. Ben açıkçası good year'dan pek memnun kalmadım. Falken ve dunlop kullandım, fiyatları uygun ve iyi lastikler olduğunu düşünüyorum bu markaların.
ahlaksızla birlikte yaşayacağına YİĞİTLE ÖLÜME GİT
Michelin Primacy3 kullanıyordum,
Daha 25.000 km den sonra lastiklerden ciddi anlamda uğultular gelmeye başladı. Bayii ye gittiğimde normal yardımcı bile olamadılar. 2.200TL verip almıştım.
5.000 km daha kullanabildim artık uğultu beynimi tırmalamaya başlayınca lastiklerimi değiştirme kararı aldım. Araştırmalarım sonucunda Pirelli PZero da karar kıldım.
Daha bir hafta oldu takalı 1.700TL gibi bir fiyata aldım arkadaşımdan faturası kesildi ve 6 aylık-5.000km sigortası yaptılar. Pirelli için çok sert lastik gibi ön yargılar var
lakin 18 inç lastik kullanıyoruz yumuşak birşey aramak biraz komik olur.
Ayrıca belirtmek isterim ki
PZero Pirimacy3 den daha yumuşak bir lastik bende izlenimleri böyle, her iki markayıda 34 hava ölçeğinde nitrojenle kullanıyorum.
PZero memnun bırakacak gibi
Saygılar...
Pilot Super Sport ile arasında bir fark olabilir mi acaba.
Daha önce bende başka araçta 215/40/17 p7000 kullanmıştım kütük gibiydi diye hatırlıyorum. Daha da pirelli kullanmadım hiç.
lastiklerde jant paylarına da bakmanızı tavsiye ederim. jant payının düşük olması sert frenlerde lastiğin jant üstünde kayıp balansın bozulmasına yol açıyor. michelin de özellikle dikkat etmenizi öneriyorum. bende zamanı gelince goodyear F1 düşünüyorum. conti de güzel bir lastik.
lastiklerde jant paylarına da bakmanızı tavsiye ederim. jant payının düşük olması sert frenlerde lastiğin jant üstünde kayıp balansın bozulmasına yol açıyor. michelin de özellikle dikkat etmenizi öneriyorum. bende zamanı gelince goodyear F1 düşünüyorum. conti de güzel bir lastik.
Lastiğin janttan kayması olabilir mi? Çok tehlikeli birşey değil mi? Daha önce böyle birşeyi hiç duymamıştım.
ahlaksızla birlikte yaşayacağına YİĞİTLE ÖLÜME GİT
Goodyear Eagle F1.. En pahalı olması nekadar iyi olduğunun göstergesi.. Hem ıslak hem kuru zeminde en iyisi..!
Daha önceki lastiklerim F1'di, michelin pilot sport2'ye geçtiğim güne...
*İmza görseliniz kurallara aykırıdır, düzenleyip tekrar yükleyiniz.
En gerekli zamanlarda daha kısa frenleme mesafesi sağlayan ultra yüksek performanslı lastik
Islak ve kuru zeminde daha kısa frenleme mesafesi
Yüksek performanslı yol tutuşu
Daha mükemmel yakıt verimi
bende bu lastıgı sectım AA değerlere sahıp bır lastık gayet memnunum tavsıye ederım mıchlen yumuşak ol dugu ıcın cabuk balon yapıyor ozellıkle kasislere çukurlara sert dusersenız yollarınız ıyıyse olabılır ama bana uymuyor oyuzden goodyear sectım
Kafanızı iyice karıştıralım o zaman. Kumho konusunda f/p olarak herkes iyi olduğunda hemfikir.Piyasada bulamadığımız için başka markalar aldık.Bana Kumho Bayii semperit önerdi ve aldım.Öncekler potenza idi.Sürüş konforundan çok memnunum.Direksiyon hafifledi,Tümsekler yumuşadı resmen. )) Dayanıklılık konusunda fikir vermek için erken.Ama satan kişinin söylediğine göre Kumho kadar memnun kalacağım yönünde.Moderatörümüz Fatih Beyde Pirelli Nero Gt aldı.Toplu alım yapacaktık ama uymadı. Anket yapılmıştı.Aşağıdaki topikten bir fikir alırsınız belki.
Yorum