Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Ağır bakımın kıralı ve YAĞLI bir boru???

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Ağır bakımın kıralı ve YAĞLI bir boru???

Selamlar.....
    Düldüle ağırın ağırı bakımı evelsi gün hallettik.

Şanzıman yağı dahil tüm filtre ve yağlar değişti. Kalkıştaki ses nedeniyle baskı balata + debriaj rulmanı ve Volant da değişti. Araç kendine geldi.

2300 deki devirde rölanti ve yürürkenki vibrasyonun nedeni özelliğini yitiren ezgos spiraliydi. Elle tutunca vibrasyon yokolup, bırakınca geri geliyordu. Egzoscuya da onu değiştirttik. %100 gitmedi ama çok faydası oldu.

Altını açmışken turbonun altındaki geniş hortumun üzerinde L tipi bir boru mevcut. Yağ haznesine bağlanmakta. Burada bariz yağ kaçağı sapladık. Bunun ne olduğu hakkında fikriniz nedir? Aşağıda tüm fotoğrafları paylaşıyorum.

resim upload
    CARRARO 806 ELITE HD - SHIMANO ALTUS M310 - SHIMANO TOURNEY TX51 - SHIMANO M355 HİDROLİK DİSK -
    SHIMANO ALTUS M310 3X8 - ALÜMİNYUM 1.1/8″ YARI ENTEGRE

Ynt: Ağır bakımın kıralı ve YAĞLI bir boru???

Geçmiş olsun. Turbonun yağlanmasını sağlayan bir tesisat diye biliyorum. O bölge öncesinde bir tadilat mı gördü ? Orjinal bir görüntü gibi gelmedi bana !!! Ayıptır sorması maliyet ne tuttu ?

2009 Cosmo Sport Tourer 1.6 Turbo 180 HP + DVD800 Navi

Yorum

O boru orjinal değil dendi zaten ustabaşı. Orjinalini araştırmadayım.

Egzos spirali 150 TL. volan 800 tl, baskı balata 300 tl, rulman 150 tl, yağ ve filtreler malum. İşçilik 300TL
      CARRARO 806 ELITE HD - SHIMANO ALTUS M310 - SHIMANO TOURNEY TX51 - SHIMANO M355 HİDROLİK DİSK -

Yorum

Fiyatlar gayet makul. Bakım ve onarımlar için nereye gidiyorsunuz ?

Yorum

Adres aslında Manisa / salihli. Zamanında izmir olarak kaldı ve pekte değiştiresim gelmedi. Burada özel bir servisim var. Oraya gidiyorum.

Surtaş opel de araçtaki volant ın harektli mi sabir mi oluşunu bilmeyişi ve opel egem de de turbo sesini trigerden geliyor demesi üzerine artık yetkili servis ile uğraşmıyorum.

bu arada konum ile alakalı şu başlığı buldum.

http://www.vxronline.co.uk/forum/sho...Leak-Sump-Area

Yorum

Yetkili serviste pek arastirma olmadigi icin ugrasmadan degistir modundalar.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: aton1981
              O boru orjinal değil dendi zaten ustabaşı. Orjinalini araştırmadayım.

Egzos spirali 150 TL. volan 800 tl, baskı balata 300 tl, rulman 150 tl, yağ ve filtreler malum. İşçilik 300TL
              O boru orjinal değilse,orjinalini al ve değiştir bence.
              2009 1.6 T 180 hp Edition Elegance,Sprintbooster,BMC kutuiçi spor filtre,KitMTM Keihin Enjektör,1.8 MB Genius Max regülatör...

Yorum

İşleniyor...
              X