Duyuru

Collapse
No announcement yet.

İnsignia Bizenon bağlantı hakkında

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• İnsignia Bizenon bağlantı hakkında

Arkadaşlar edition araca mercek uygulaması yaptım bizenon mercek yalnız uzunlara ara kablo atarak yaptığım zaman bizenon özelliğini kullanamıyorum bağlantı hakkında bilgisi olan varsa yardımcı olabilirmi
    2012 1.4 Edition Elegance Sunroff- Navi- Sprin Boster

Ynt: İnsignia Bizenon bağlantı hakkında

Orjinal yazı sahibi: yasmincafe
    Arkadaşlar edition araca mercek uygulaması yaptım bizenon mercek yalnız uzunlara ara kablo atarak yaptığım zaman bizenon özelliğini kullanamıyorum bağlantı hakkında bilgisi olan varsa yardımcı olabilirmi
    Bixenon perdeli mercek değil mi?

Bir zamanlar 1.6 CDTİ 136 hp Flexride, ÇG2, Sunroof , Ergonomik PerforjeSpor Deri koltuklar, Bose 19" jant
    Şimdi F30 Modernline Sunroof

Yorum

Aynen perdeli mercek perdeden gelen kabloyu uzunlara ara kablo ile artı eksi şeklinde bağlayınca çalışmıyor araya bişeymi koyuluyor yoksa farklı bi bağlantı şeklimi var acaba

Yorum

Ben kendim opel adama bixenon montajı yapmıştım, gayet iyi çalışıyordu, perdeyi hareket ettiren motor bozuktur muhtemelen.
        ahlaksızla birlikte yaşayacağına YİĞİTLE ÖLÜME GİT

Yorum

Orjinal yazı sahibi: yasmincafe
          Aynen perdeli mercek perdeden gelen kabloyu uzunlara ara kablo ile artı eksi şeklinde bağlayınca çalışmıyor araya bişeymi koyuluyor yoksa farklı bi bağlantı şeklimi var acaba
          Sorunun cevabını en iyi bu sitedeki üstadlar verir
          http://www.geceucusu.com

Bir zamanlar 1.6 CDTİ 136 hp Flexride, ÇG2, Sunroof , Ergonomik PerforjeSpor Deri koltuklar, Bose 19" jant
          Şimdi F30 Modernline Sunroof

Yorum

Yok motor çalışıyor artı eksi bağladığım zaman 1şak diye ses geliyor uzunu yapıyor ama öyle kalıyor 2 ncide birdaha çalışmıyor çalışması için artı ile eksiyi yer değiştirmem gerekiyor yanı bağlantıyı terse cevirisem tekrar kısaya geçiyor çözemedim

Yorum

İşleniyor...
            X