Arkadaşlar edition araca mercek uygulaması yaptım bizenon mercek yalnız uzunlara ara kablo atarak yaptığım zaman bizenon özelliğini kullanamıyorum bağlantı hakkında bilgisi olan varsa yardımcı olabilirmi
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
İnsignia Bizenon bağlantı hakkında
Collapse
X
-
Ynt: İnsignia Bizenon bağlantı hakkında
Orjinal yazı sahibi: yasmincafeArkadaşlar edition araca mercek uygulaması yaptım bizenon mercek yalnız uzunlara ara kablo atarak yaptığım zaman bizenon özelliğini kullanamıyorum bağlantı hakkında bilgisi olan varsa yardımcı olabilirmi
Bir zamanlar 1.6 CDTİ 136 hp Flexride, ÇG2, Sunroof , Ergonomik PerforjeSpor Deri koltuklar, Bose 19" jant
Şimdi F30 Modernline Sunroof
-
Orjinal yazı sahibi: yasmincafeAynen perdeli mercek perdeden gelen kabloyu uzunlara ara kablo ile artı eksi şeklinde bağlayınca çalışmıyor araya bişeymi koyuluyor yoksa farklı bi bağlantı şeklimi var acaba
http://www.geceucusu.com
Bir zamanlar 1.6 CDTİ 136 hp Flexride, ÇG2, Sunroof , Ergonomik PerforjeSpor Deri koltuklar, Bose 19" jant
Şimdi F30 Modernline Sunroof
Yorum
-
Yok motor çalışıyor artı eksi bağladığım zaman 1şak diye ses geliyor uzunu yapıyor ama öyle kalıyor 2 ncide birdaha çalışmıyor çalışması için artı ile eksiyi yer değiştirmem gerekiyor yanı bağlantıyı terse cevirisem tekrar kısaya geçiyor çözemedim2012 1.4 Edition Elegance Sunroff- Navi- Sprin Boster
Yorum
Yorum