Arkadaşlar resimde kırmızı daire içerisine aldığım bölgelerin ışıkları yanmıyor yada sönük yanıyor. Aracı ilk aldığımda benzin göstergesi dikkatimi çekmişti pek önemsememiştim. Bu akşamda hız gösterge ışığının sönmesi üzerine sorunun git gide büyüyor olmasından dolayı endişe duymaya başladım. Benzin göstergesi ışığı iki sefer yandı ve sonrasında tekrar sönük yandı veya komple söndü , şimdide hız göstergeside yapınca gören bilen duyan arkadaşlarım var ise bilgilendirmelerini bekliyorum.
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Gösterge Aydınlatma sorunu
Collapse
X
-
Yorum
-
Ynt: Gösterge Aydınlatma sorunu
Forumda önceden böyle bir konu açılmıştı sanki bulabilirsem linkini atarımSeat Ibiza 2014 1.4 Style Beyaz
Seat Ibiza 2013 1.2 TSI DSG Style Kırmızı
VW Passat 2015 1.6 TDI DSG Comfortline Harvard Mavi Sunroof Led Ön Farlar
Yorum
-
Benzer problem kırmızı gösterge ekranında vardı. Aman aman bir sonuca ulaşamadım. sanayii de sırf bunları yapan yerler vardı diye hatırlıyorum.CARRARO 806 ELITE HD - SHIMANO ALTUS M310 - SHIMANO TOURNEY TX51 - SHIMANO M355 HİDROLİK DİSK -
SHIMANO ALTUS M310 3X8 - ALÜMİNYUM 1.1/8″ YARI ENTEGRE
Yorum
-
Dün sabah itibari ile yanmayan aydınlatma ışıklarım yandı ve sonrasında sadece benzin göstergesi tekrar söndü. Bugün itibari ile yetkili servise gittim hem bakım için gün aldım hemde bu durumu anlattım , servisin bana söylediği aydınlatmada bir sorun olsa hem arıza ışığı yakar hemde tüm aydınlatma ışıkları birden söner dediler. Muhtemel olarak yazılımsal olabilir dediler. Bakım günü geldiğinizde cihaza bağlayıp yazılım güncellemesi yapıp versiyon yüklemesi ile birlikte sorunun ortadan kalkabileceğini söylediler. Durumu netleştiğinde buradan tekrar bilgilendirme yapacağım.
Yorum
-
onlar yanlış aydınlatmayı anlamışlar dış aydınlatma (far, stop, sinyal vs.) olsa arıza ışığı yakar ama gösterge ışıkları, radyo tuşlarının ışıkları, tavan aydınlatmaları gibi yerler için arıza ışığı yanmaz. Gösterge içinde bir sürü led var, hepsi için kontrol devresi mi yapacaklar.InsigniaTEAM
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: black eaglesBenimde başıma geldi. Aracı aldım 2 gün sonra patlamaya başladı ve 1 hafta sonunda 3 adet led patladı.. Topkapı sanayi de kilometreci tabiriyle çalışan birine yaptırdım. Şimdilik sorun yok. Total de 3 led için 100 tl ödedim.
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: cagrionlar yanlış aydınlatmayı anlamışlar dış aydınlatma (far, stop, sinyal vs.) olsa arıza ışığı yakar ama gösterge ışıkları, radyo tuşlarının ışıkları, tavan aydınlatmaları gibi yerler için arıza ışığı yanmaz. Gösterge içinde bir sürü led var, hepsi için kontrol devresi mi yapacaklar.
Yorum
-
göstergeyi söktüm arkadaşlar biraz eliniz yatkınsa yapabilirsiniz içinde tek tek olmak üzere yaklaşık 50-60 adet led var tek çipli diye tabir edilen cinsten bunlardan zamanla ömrünü tamamlayanlar sıra sıra sönüyor bu yüzden oluşuyor bu körlük söktükten sonra bir elektronikçiye götürüseniz 10dk da halledecektir
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: insignia54ya elimde resimler var ama nasıl yükleyeceğimi bilmiyorum yardımcı olursanız yüklerim
Yorum
-
http://hizliresim.com/2goONO
http://hizliresim.com/BMbO6G
http://hizliresim.com/ZDz5Qz
arkadaşlar görüntü aynen bu kullanılan ledler bunlar ben hazır açmışken flexride miz olmasada kırmızı göstergemiz olsun diye bi çalışma yaptım kendimce hoş oldu kullanıyorum
Yorum
Yorum