Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Araç içine dışardaki kokuları çok alması

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Araç içine dışardaki kokuları çok alması

Arkadaşlar daha önce çok rahatsız etmiyordu ama artık dışarda hangi koku olsa ( öndeki aracın egzozu , silecek suyunun kokusu vs) içeri direkt veriyor. Filtrelerin değişmesinde fayda etmiyor , sizlerde böyle bir sorunu olan var mı yada çözüm önerisi ? Teşekkürler.
    Aslen galatasaraylıyım.
    Siyah 2009 Opel insignia 1.6 turbo cosmo DVD 800

Ynt: Araç içine dışardaki kokuları çok alması

Silecek suyunun kokusu bende de var maalesef. Rutubetli gibi koku geliyor.
    2009 1.6 T 180 hp Edition Elegance,Sprintbooster,BMC kutuiçi spor filtre,KitMTM Keihin Enjektör,1.8 MB Genius Max regülatör...

Yorum

Silecek suyu kokusu hemen hemen her aracta olur
      diger kokular icinde polen filtresini kontrol ettirin belki yerinde yoktur
      Ozellikle trafikte bariz egzos dumani olan araclari gordugumde disaridan hava almasini iptal ediyorum ic havalandirmayi devreye sokuyorum buda bu tur kokularin iceri girmesini engelliyor

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Orjinal yazı sahibi: FacomX
        Silecek suyu kokusu hemen hemen her aracta olur
        diger kokular icinde polen filtresini kontrol ettirin belki yerinde yoktur
        Ozellikle trafikte bariz egzos dumani olan araclari gordugumde disaridan hava almasini iptal ediyorum ic havalandirmayi devreye sokuyorum buda bu tur kokularin iceri girmesini engelliyor
        +11111

Bir zamanlar 1.6 CDTİ 136 hp Flexride, ÇG2, Sunroof , Ergonomik PerforjeSpor Deri koltuklar, Bose 19" jant
        Şimdi F30 Modernline Sunroof

Yorum

Selamlar arkadaşlar.
          Opelin komple bakım kampanyası ile bütün filtreleri ve yağı yeni değiştirdim (249 TL)
          içine koku alma sorunu çok fazla idi. değişimden sonra düzeldi.

Yorum

Sorunun çözüldüğüne sevindim

Yorum

başlık açan diğer arkadaş

Yorum

Orjinal yazı sahibi: OeK
                başlık açan diğer arkadaş
                Bende Sizde dedim zaten

Yorum

Küçük bir ihtimal ama hava yönlendirme tuşlarını doğru kullanmıyor olabilir misiniz?
                  Havayı dışarıdan alma kapalı halde olsa bile havayı cama verdiğinizde dışarıdan hava çekip cama verir.
                  Dışarıdan hava almayı tamamen kapatmak için. Havayı içeriden aldırma tuşu + ayaklara verme + yüze verme şeklinde kullanırsanız almaz.

(2009) 1.6 Turbo Cosmo Spor Tourer >>> (2012) 1.4 Turbo Edition Elegance Yeni Stil Sunroof >>> (2015) 1.4 Turbo Edition Elegance Sunroof Orginal LPG power

Yorum

Orjinal yazı sahibi: omfaya
                    Küçük bir ihtimal ama hava yönlendirme tuşlarını doğru kullanmıyor olabilir misiniz?
                    Havayı dışarıdan alma kapalı halde olsa bile havayı cama verdiğinizde dışarıdan hava çekip cama verir.
                    Dışarıdan hava almayı tamamen kapatmak için. Havayı içeriden aldırma tuşu + ayaklara verme + yüze verme şeklinde kullanırsanız almaz.
                    Böyle bir detay olduğun bilmiyordum.
                    Bilgilendirme için teşekkürler Ömer kardeş
                    Dost ise düşünme, ver ömrünü gitsin.
                    Dost değilse, hiç bekletme yol ver gitsin....

Yorum

Orjinal yazı sahibi: lk1973
                      Arkadaşlar daha önce çok rahatsız etmiyordu ama artık dışarda hangi koku olsa ( öndeki aracın egzozu , silecek suyunun kokusu vs) içeri direkt veriyor. Filtrelerin değişmesinde fayda etmiyor , sizlerde böyle bir sorunu olan var mı yada çözüm önerisi ? Teşekkürler.
                      İlk olarak Klima filtresini kontrol edin. (mutlaka karbon filtreli olan klima filtresi taktırın).
                      Eğer klima filtresi orijinal takılmamışsa bu sorun gözleniyor. Ben ilk kez "Madocar mark--karbonlu- klima filtresi (25 TL) taktırdığımda aynı sorunu yaşadım.
                      Yeni takılmasına rağmen kötü kokuları rahatsız ediyordu.
                      Ardından "GM marka karbon filtreli olanı 65 TL) taktırdım ve sorun çözüldü.
                      Belik karbonlu diğer marka hava filtreleri işe yarayabilir.

2010 İNSİGNİA 1.6T COSMO BEYAZ

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Destiny
                        Orjinal yazı sahibi: lk1973
                        İlk olarak Klima filtresini kontrol edin. (mutlaka karbon filtreli olan klima filtresi taktırın).
                        Eğer klima filtresi orijinal takılmamışsa bu sorun gözleniyor. Ben ilk kez "Madocar mark--karbonlu- klima filtresi (25 TL) taktırdığımda aynı sorunu yaşadım.
                        Yeni takılmasına rağmen kötü kokuları rahatsız ediyordu.
                        Ardından "GM marka karbon filtreli olanı 65 TL) taktırdım ve sorun çözüldü.
                        Belik karbonlu diğer marka hava filtreleri işe yarayabilir.

Teşekkürler cevap için deneyeceğim en kısa sürede
                        Aslen galatasaraylıyım.
                        Siyah 2009 Opel insignia 1.6 turbo cosmo DVD 800

Yorum

Arkadaslar bu polen filitresi eger bozuksa arabaniz sicak havada üflemiyor bilginiz olsun benim basima gelmisti hatirlamak istedim...
                          F30 Sport+

Yorum

İşleniyor...
                          X