Arkadaşlar daha önce çok rahatsız etmiyordu ama artık dışarda hangi koku olsa ( öndeki aracın egzozu , silecek suyunun kokusu vs) içeri direkt veriyor. Filtrelerin değişmesinde fayda etmiyor , sizlerde böyle bir sorunu olan var mı yada çözüm önerisi ? Teşekkürler.
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Araç içine dışardaki kokuları çok alması
Collapse
X
-
Ynt: Araç içine dışardaki kokuları çok alması
Silecek suyunun kokusu bende de var maalesef. Rutubetli gibi koku geliyor.2009 1.6 T 180 hp Edition Elegance,Sprintbooster,BMC kutuiçi spor filtre,KitMTM Keihin Enjektör,1.8 MB Genius Max regülatör...
-
Silecek suyu kokusu hemen hemen her aracta olur
diger kokular icinde polen filtresini kontrol ettirin belki yerinde yoktur
Ozellikle trafikte bariz egzos dumani olan araclari gordugumde disaridan hava almasini iptal ediyorum ic havalandirmayi devreye sokuyorum buda bu tur kokularin iceri girmesini engelliyor
2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: FacomXSilecek suyu kokusu hemen hemen her aracta olur
diger kokular icinde polen filtresini kontrol ettirin belki yerinde yoktur
Ozellikle trafikte bariz egzos dumani olan araclari gordugumde disaridan hava almasini iptal ediyorum ic havalandirmayi devreye sokuyorum buda bu tur kokularin iceri girmesini engelliyor
Bir zamanlar 1.6 CDTİ 136 hp Flexride, ÇG2, Sunroof , Ergonomik PerforjeSpor Deri koltuklar, Bose 19" jant
Şimdi F30 Modernline Sunroof
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: OeKOrjinal yazı sahibi: FacomXSorunun çözüldüğüne sevindim
2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ
Yorum
-
Küçük bir ihtimal ama hava yönlendirme tuşlarını doğru kullanmıyor olabilir misiniz?
Havayı dışarıdan alma kapalı halde olsa bile havayı cama verdiğinizde dışarıdan hava çekip cama verir.
Dışarıdan hava almayı tamamen kapatmak için. Havayı içeriden aldırma tuşu + ayaklara verme + yüze verme şeklinde kullanırsanız almaz.
(2009) 1.6 Turbo Cosmo Spor Tourer >>> (2012) 1.4 Turbo Edition Elegance Yeni Stil Sunroof >>> (2015) 1.4 Turbo Edition Elegance Sunroof Orginal LPG power
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: omfayaKüçük bir ihtimal ama hava yönlendirme tuşlarını doğru kullanmıyor olabilir misiniz?
Havayı dışarıdan alma kapalı halde olsa bile havayı cama verdiğinizde dışarıdan hava çekip cama verir.
Dışarıdan hava almayı tamamen kapatmak için. Havayı içeriden aldırma tuşu + ayaklara verme + yüze verme şeklinde kullanırsanız almaz.
Bilgilendirme için teşekkürler Ömer kardeşDost ise düşünme, ver ömrünü gitsin.
Dost değilse, hiç bekletme yol ver gitsin....
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: lk1973Arkadaşlar daha önce çok rahatsız etmiyordu ama artık dışarda hangi koku olsa ( öndeki aracın egzozu , silecek suyunun kokusu vs) içeri direkt veriyor. Filtrelerin değişmesinde fayda etmiyor , sizlerde böyle bir sorunu olan var mı yada çözüm önerisi ? Teşekkürler.
Eğer klima filtresi orijinal takılmamışsa bu sorun gözleniyor. Ben ilk kez "Madocar mark--karbonlu- klima filtresi (25 TL) taktırdığımda aynı sorunu yaşadım.
Yeni takılmasına rağmen kötü kokuları rahatsız ediyordu.
Ardından "GM marka karbon filtreli olanı 65 TL) taktırdım ve sorun çözüldü.
Belik karbonlu diğer marka hava filtreleri işe yarayabilir.
2010 İNSİGNİA 1.6T COSMO BEYAZ
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: DestinyOrjinal yazı sahibi: lk1973Arkadaşlar daha önce çok rahatsız etmiyordu ama artık dışarda hangi koku olsa ( öndeki aracın egzozu , silecek suyunun kokusu vs) içeri direkt veriyor. Filtrelerin değişmesinde fayda etmiyor , sizlerde böyle bir sorunu olan var mı yada çözüm önerisi ? Teşekkürler.
Eğer klima filtresi orijinal takılmamışsa bu sorun gözleniyor. Ben ilk kez "Madocar mark--karbonlu- klima filtresi (25 TL) taktırdığımda aynı sorunu yaşadım.
Yeni takılmasına rağmen kötü kokuları rahatsız ediyordu.
Ardından "GM marka karbon filtreli olanı 65 TL) taktırdım ve sorun çözüldü.
Belik karbonlu diğer marka hava filtreleri işe yarayabilir.
Aslen galatasaraylıyım.
Siyah 2009 Opel insignia 1.6 turbo cosmo DVD 800
Yorum
Yorum