Aracimda LPG var ama kullanmıyorum desem yanlış tabir olmaz, 10 gün kadar önce lpg'de kullandım. Aksam bıraktım sabah Marş'a bastığımda tek kontakta ama uzun sürede çalıştı. İlkkez basıma geldiği için hemen benzine aldım öyle kullandım, gün içinde devam etti benzinde kullanmam ve aksam bırakıp sabah çalıştırdığımda hemen çalışıyordu araba. Ben de akşamları eve gelirken gaza aldım garaja bıraktım sabah yine Marş Suresi uzadı neyse bu şekilde 5/6 kez deneyince araci gazda bırakınca sabahları problem çıkardığını Anladım. Brc yetkili bayiye gittim format atıp bir kablo çekti sıkıntı yok dedi ancak sabah aynısı oldu. Ben de takmadım zaten lpg'de kullanmıyorum diye. Ancak söyle bir sorun başladı benzinde de sabahları Marş Suresi uzuyor, bende klasik bakıma soktum arabayı ngk marka buji ve hava filtrelerini değiştirdim Opel arkas bayisinde, Boğaz kelebeği temizliği ve adaptasyon işlemi yapıldı. Hiç bir sorun bulunamadı. Motor gayet sağlıklı ve torku yerinde dediler bir sure kullanın devam ederse enjektorleri değişecek dediler, sizce sorunun kaynağı ne olabilir? Lpg bayi sorun yok diyor Opel servis sorun yok diyor peki ben ne yapmalıyım?
Not: benzin pompası gayet sağlıklı hiçbir sensörden hata kodu da yok.
Not: benzin pompası gayet sağlıklı hiçbir sensörden hata kodu da yok.
Yorum