Ynt: İnsignia alındı. Çiçeği burnunda sorunlarım : )
Hayırlı olsun. Güzel günlerde kullanın.
Insignia Cosmo 1.6 SIDI MT Su Mavisi + Sprint Booster + LED Aydınlatma + OPC Pedal Seti ve Sinyal Çerçevesi + Çift Çıkış Egzoz + Spoiler + BMC Kutu İçi Hava Filtresi + ATE PowerDisc
Orjinal yazı sahibi: aton1981
Maltepe opel burcak dayim. Memleketteki ustamin calistigi guvenilir bir yer.
Kaldirdilar baktilar. Sag aks basi bosluk var. Dagildi dagilacakmis. Sol aks basinda da bosluk varmis. Tum seslerin kaynagi yuzde 99 bu budediler. Sparis ettik parcalari.
Arkadaslar selam. Herkese tesekkur ederim. Su an eve girmis bulunmaktayim. Sorunlarin tamamini hallettim.
Ilk gittigim yer aks basi tesisi dogru cikti. Sakirdama gecti fakat parcayi kendim temin edip baska yerde taktirdim. Opeceklerdi resmen. Yan sanayii deyip 290 tl tanesine istedi. Sonra parcacidan orjinali 170 tl ye buldum. Taktirdim ve sakirdi kesildi. Onu bozan da yamuk olan jant mis. Onu da bu gun cozduk. Uzun yoldaki asiri siddetli ugultu ses karisimi durumda petlas marka v desenli en dandik lastigi. Masrafa girip. Goodyear asymetric 2 eagle f1 245 40 19 aldim. Jant da press de duzeltildi. Ses den ugultudan bagirma cagirmadan eser kalmadi. Diyorlardi da inanmazdim. o kadar da kotu degildir derdim. Ama gozlerimle kulaklarimla anladim. Suan mutlu mesudum
..
Yorum