Duyuru

Collapse
No announcement yet.

İnsignia alındı. Çiçeği burnunda sorunlarım : )

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• İnsignia alındı. Çiçeği burnunda sorunlarım : )

Sonunda çorum'dan arkadaşımdan aracı dün almış bulunmaktayım. Test sırasında farketmemişim olacak ki bazı olumsuzluklar mevcut. Öyle çok takılacak türden değil. Bariz belli olduğundan
    çözülecek vakaa lar olduğunu düşünüyorum. ihihi ihihi ihihi

istanbul'a kadar ankara aktarma uzun bir yol geldik. Burada ilk sesi, daha doğrusu uğultu / vuruntu karışık bir durumu farkettim. Tam tamına 126 - 128 hızları arasında sağ tarafa yakın bölümden gibi gelen yüksek uğultu ve vuruntu karışıkbir ses. Hızlı gidersem ses kısa sürüyor. Ağır ağır gidersem ses uzun geçip gidiyor 126 - 128 arası... Yüksek hızlardan düşerkende o aralığa gelirken yine ses belirginleşiyor. Boşa alarakta denedim. Değişen olmadı. Her vites te denedim. Aynen değişiklik yine olmadı. Aynı zamanda 140 km hızlarda ani firen yapınca ve 126- 128 arasına gelince vurundu ve uultu karısık ses aşırı şiddetleniyor.

Bana, fren diski, firen balataları, sağ aks askı mili ( varsa ) veya o bölgedeki bi düzensizlik oluşu gibi deldi.

ikinci ses şehir içinde farkettim. Alırken yoktu.
    Vites geçirip de gaz verirken şak şak sesi geliyor. 1 - 2 - 3 arası . hareket halinde iken gaz verip bıraktığımda şak / şak sesi. Tam tanımlayamabilirim belki.
    Önceki aracımda da aks boşluğu, aks mili boşluğu ve körük sorunu nedeniyle bu ses daha az halliceydi. Tahminden buda aks mili yada o bölge ile alakalı gibi geliyor.

birde, önceki opelimde de ondan oncekinde de mevcut olan konsol içinden gelen kalorifer borudan geçen bi ses var. Su akıntısı şarıltı gibi. Öncekilerde bi müddet sonra geçerdi. Bunda geçmediğini farkettim

Şu an, küçükyalı / maltepe civarındayım. Yarın öğleden sonra memlekete döneceğim. Bu durumları gösterip hızlı sonuç alabileceğim yetkili / özel servis tavsiyeleriniz önemli.
    Teşekkür ederim.
    CARRARO 806 ELITE HD - SHIMANO ALTUS M310 - SHIMANO TOURNEY TX51 - SHIMANO M355 HİDROLİK DİSK -
    SHIMANO ALTUS M310 3X8 - ALÜMİNYUM 1.1/8″ YARI ENTEGRE

Ynt: İnsignia alındı. Çiçeği burnunda sorunlarım : )

Hayırlı uğurlu olsun

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Hayirli olsun... neler var arabada donanim olarak?
      F30 Sport+

Yorum

Hayırlı olsun
        2010 1.6T Cosmo

Yorum

Hayılı olsun

Yorum

Hayırlı olsun. İnşallah ufak tefek sorunları da çözer kazasız belasız kullanırsın.
            2011 1.6 T Cosmo Sports Tourer

Yorum

Hayırlı olsun Ali Bey Kardeşim, kazasız, belasız güle güle kullanın
              Bulunduğunuz bölgede en yakın yetkili servis ATM.

Yorum

Maltepe opel burcak dayim. Memleketteki ustamin calistigi guvenilir bir yer.
                Kaldirdilar baktilar. Sag aks basi bosluk var. Dagildi dagilacakmis. Sol aks basinda da bosluk varmis. Tum seslerin kaynagi yuzde 99 bu budediler. Sparis ettik parcalari.
                CARRARO 806 ELITE HD - SHIMANO ALTUS M310 - SHIMANO TOURNEY TX51 - SHIMANO M355 HİDROLİK DİSK -
                SHIMANO ALTUS M310 3X8 - ALÜMİNYUM 1.1/8″ YARI ENTEGRE

Yorum

Orjinal yazı sahibi: aton1981
                  Maltepe opel burcak dayim. Memleketteki ustamin calistigi guvenilir bir yer.
                  Kaldirdilar baktilar. Sag aks basi bosluk var. Dagildi dagilacakmis. Sol aks basinda da
                  bosluk varmis. Tum seslerin kaynagi yuzde 99 bu budediler. Sparis ettik parcalari.
                  Bu kadarla geçmiş olsun, demek ki Çorum'un yollarında adam boyu çukurlar var

Yorum

Hayırlı olsun kazasız belasız kullanın

Yorum

En sonunda içinize sinen bir araç bulduğunuza sevindim. Hayırlı uğurlu olsun, kazasız belasız sürüşler.

Yorum

geçmiş olsun
                        ne kadara mal oldu

Yorum

Geçmiş olsun ve ayrıca hayırlı olsun.

Yorum

Geçmiş olsun.. Güle güle kullanın

Bir zamanlar 1.6 CDTİ 136 hp Flexride, ÇG2, Sunroof , Ergonomik PerforjeSpor Deri koltuklar, Bose 19" jant
                            Şimdi F30 Modernline Sunroof

Yorum

Hayırlı uğurlu olsun
                              [Center]    
                                                     1.6 Turbo- 180 HP -Cosmo -Flexride Şase -DVD 800 -Sunroof Ve 34 CHN 85

Yorum

İşleniyor...
                              X