Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Debriyaja basınca gelen ses?

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Debriyaja basınca gelen ses?

Debriyaja basınça subap sesine benzer çatçatçat diye ses geliyor ve gaza bastıkca debriyaja basarken ses artıyor araç normal yürürken hiç ses yok sadece debriyaja basılıykn ses yapıyor sizce volantmıdır debriyaj bilyesimidir?
    Ride Or Die

Ynt: Debriyaja basınca gelen ses?

Turbo selenoid valfi olabilir. Vites geçişlerinde turbo basıncını ayarlayan parça.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Uğur K
      Turbo selenoid valfi olabilir. Vites geçişlerinde turbo basıncını ayarlayan parça.
      debriyaja basınca ses yapıyorsa olabilir çünkü turbo vites atınca tam güç vermiyor gibi oluyor ayağı gazdan cekip bidaha dipleyince tam açıyor
      Ride Or Die

Yorum

Kontrol etmek için bi yöntem söylüyorum size, aracı çalıştırıp stop edin veya stop ettiğiniz bi zamanda kaputu açın tam radyatörün üst kısmına denk gelen kısımda şu parçayı göreceksiniz;

üzerine hafifçe vurun zonklama sesi gibi kaçırma yapacak mı yapmayacak mı. (1.6T ve 1.4T lerde de aynı yerde mi bilmiyorum. 2.0cdti motorda tarif ettiğim yerde.)

Yorum

Teşekkürler bilgi için yarın deneyeceğim. Peki volantsa nasıl anlarım ?
          Ride Or Die

Yorum

Üzgünüm onu bilmiyorum yaşadığım bir sorun değil.

Yorum

hocam aynı sorunları yasamsık galıba sizde sonuç ne cıktı
              ses sadece debrıja basınca geliyor araç boştayken gelmiyor debrıja basarak gaz verdıgınız orantılı sekılde ses hızlanıyor

Yorum

Orjinal yazı sahibi: uyanig
                hocam aynı sorunları yasamsık galıba sizde sonuç ne cıktı
                ses sadece debrıja basınca geliyor araç boştayken gelmiyor debrıja basarak gaz verdıgınız orantılı sekılde ses hızlanıyor
                sorun volant baskı balata volant değişicek ben hareketsiz volant ve bronz balata koyucam biraz uğraştıracak ama kesin çözüm
                Ride Or Die

Yorum

İşleniyor...
                X