Duyuru

Collapse
No announcement yet.

debriyaj degisimi sonrasi arac calismiyor

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: debriyaj degisimi sonrasi arac calismiyor

Orjinal yazı sahibi: mujdat91
    abiler sormayın ya durduk yere başımıza iş açıldı :S araba pazartesi gününe kaldı bakalım ne sonuca varılacak...
    Kadir abiyle de konuştuk biraz önce de (kdristnbl) sağolsun yardımcı olmaya çalıştı ama hiç bir şekilde kimsenin başına gelmeyen görülmemiş duyulmamış bir sıkıntıyla karşı karşıyayım...

Orjinal yazı sahibi: VolkaNKACAR
    Orjinal yazı sahibi: FacomX
    Selam Müjdat

Öncelikle geçmiş olsun
    Dbriyaj değişim işini nerede yaptırdın ve araj şu an nerede ?

Mutlaka takmadığı yada yerine oturmayan bir soket vardır diye düşünüyorum

fatih abiye katılıyorum birde debriyaj alt kısmında soketle oynamıs olabilirler oraya da bi göz atin benim aracımda da oldu
    volkan abi senin araçtaki sıkıntıyı tam olarak açar mısın ? araçta soket takılı değilken araba ne tür bir arıza durumundaydı ? marş basıyor muydu hata ışıkları yanıyor muydu nasıl farkettiniz ?

şimdiden tüm abilerime/arkadaşlarıma teşekkür ederim inşallah sıkıntı hallolduğunda da detaylı açıklamayı yapacağım o zamana kadar da zaten irtibat halinde oluruz.
    kardeşim benim bir onceki arabam insignia idi ve onu aldıktan 3 4 gün sonra debriyaj bastığım halde araba çalışmıyordu 3 - 4 denemede ança çalışıyordu ve fren pedalini da basılı gösteriyordu arka fren spot lambaları yanıyordu ustama gosterdim soketlerı tak cikar yaptı temizledi düzeldi ama senin araçının durumu farkli büyük ihtimalle durumdan haberdar et bizi
    [img width=600]http://i.hizliresim.com/m5zD02.png[/img]

Yorum

anladım abi benim durum seninkinden farklı... bakacağız bakalım... Bana aktarılan her bilgiyi burada paylaşacağım... illaki ileride bir gün birinin başına bu tarz bir sorun gelir ki buradan yardım etmiş olalım.
      ya kendine gel ya da bize gidelim...

Yorum

değerli arkadaşlarım/abilerim aracım bugün sanayiden çıkmış... haberini vereyim dedim...
        sanayideki ustanın babama söylediğine göre baskı balata değiştirilirken ne sebepten olduğu bilinmeyen bir durum söz konusu olmuş ve araba anahtarı tanımamaya başlamış.
        Gerçi her ne kadar dün kapılaru uzaktan kumandayla açıp kapatabiliyor olsam de nedense bu sebepten ötürü anahtar aracı çalıştırmamış. Anahtarı tekrar araca tanıtma işlemi yapmışlar ve araç düzelmiş
        herkese yardımları için teşekkür ediyorum. keyifli forumlar diliyorum.

Yorum

Geçmiş olsun, basitçe halledilmesine sevindim.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Uğur K
            Geçmiş olsun, basitçe halledilmesine sevindim.
            teşekkürler abi...
            sizin de 2 mesaj üstte söylediğiniz gibi çok basit birşey çıktı

Yorum

İşleniyor...
            X