Arkadaslar aracımın gücünün azaldıgını hissettim 1 hafta öncesine kadar turbo hortumum çıkmıstı ve dün Ekranımda motor gücü düşürüldü , servise gidin uyarısı verdi arabam turbo 180 lik yazılım ve tüp var 200hp kadar ama 100 beygir gibi gidiyorum turbo hortumuma baktım ama kacak varmı yokmu bilmiyorum yinede ayrıca turbonun gazı bıraktıktan sonraki verdiği ' pısss ' sesi cok fazla arttı aracımın sesi cok garip değişti ve egzos var sesi cok azaldı durum bu cogu kişi turbo hortumu diyor kafama cok takıldı kendi yapabileceğim birşey varsa destek bekliyorum zaten 1 2 güne servise gidicem şimdiden teşekürler...
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
MOTOR GÜCÜ DÜŞÜRÜLDÜ ÇOK ACİLL YARDIMM !!
Collapse
X
-
Ynt: MOTOR GÜCÜ DÜŞÜRÜLDÜ ÇOK ACİLL YARDIMM !!
Selamlar,
Bu sorunun olabilmesi için bütün senaryolar aracında mevcut en basit yapacağın Akünün kutup başını söküp takman beynin gecici olarak resetlemiş olursun eğer sensör hatası ise sorun çözülür ama düzelmez ise vakit kaybetmeden servise gidin.
Geçmiş olsun
2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ
-
Bunu duydum aslında sök tak dediler o uyarı verildği için düzeltmiyor kendini motor ama o uyarı olmayınca motor kendini düzeltebilir gibi bir duyum da aldım denicem bunu o zaman çok teşekkürlerİmza Kuralları gereği resminiz çok büyük lütfen küçültün.
http://i.hizliresim.com/vQpX0m.jpg
Yorum
-
Çoğu arkadaşın yaşadığı olaaan bir durum. Hortum kuvvetle muhtemel.CARRARO 806 ELITE HD - SHIMANO ALTUS M310 - SHIMANO TOURNEY TX51 - SHIMANO M355 HİDROLİK DİSK -
SHIMANO ALTUS M310 3X8 - ALÜMİNYUM 1.1/8″ YARI ENTEGRE
Yorum
Yorum