Ewt odak cosmo farına 2,200 tl fiyat veriyor ama genelde hepsinin alt bacakları kırık ve içleri açılıp uygulama yapılıyor hepsine ve muayene zamanı farı soküp tekrar orjinallerini takmak gerekiyormuş oyuzden bende orjinal farlarıma geri döndüm zaten sok tak sok tak balans değiş ampul değiş ayar yap 2 gundur yıprandım soguk havada sarı ampullerim çok güzel duruyor bu gün dikkatli baktımda
Yanlış anlaşılma olmasın;
- Cosmo far
- Mercek değişim işlemi (BMW, Audi gibi markalarda kullanılan perdeli bixenon)
- Xenon kiti
- montaj
herşey dahil fiyat veriliyor.
Edition farı üzerine yapılan uygulama fiyatı daha uygun tabiki
Birader alırken mutlaka gündüz far fonksiyonunun çalışıp çalışmadığını sor bu çok önemli (DRL) ayrıca yükseklik motoru olup olmadığını sor buda çok önemli yazılan özelliklerde bunlardan bahsedilmemiş çünkü, ayrıca benim getirttiğim farlar; http://www.aliexpress.com/store/prod...532908576.html
Gündüz farı çalışmadığından soket karşılığıda olmadığından arıza lambası yakıp ledler sadece park halinde çalışırken motor çalıştırıldığında ledler çalışmadı, yükseklik motoruda yoktu ben bu eksiklerden dolayı şu an işlem yaptırıyorum, bu fonksiyonları mutlaka sor aksi halde tuzluya gelir,
Bir zamanlar 1.6 CDTİ 136 hp Flexride, ÇG2, Sunroof , Ergonomik PerforjeSpor Deri koltuklar, Bose 19" jant Şimdi F30 Modernline Sunroof
Nasıl iletişim kuracağım adamlar cinya da sizin bu aldığınız farların çifti 578 dolar değilmi
Birader bu yola çıktıysan 3₺ 'yi gözden çıkaracan yaklaşık toplamda 2 ay sürecek ama sonunda muayeneden sadece ampul değişimiyle geçebilirsin en azından ben öyle yapmayı düşünüyorum.
Benim içinden geçtiğğm süreç detaylarıyla burada http://www.insigniateam.com/forum/in...9669#msg299669
Orjinal yazı sahibi: yasmincafe
Orjinal yazı sahibi: sedat 8266
Çağrı çıkma cosmo fara bixenon mercek uygulanıp uzunlarda çalıştırılamaz mı
ben bu gün görüşdüm cosmo farda uzunlarda çalışıyor
O zaman farı sökmek değil ampul değiştirmek yeterli olacaktır sanırım, yükseklik ayarı çalışmadığında hafif kusur değil miydi?
Bir zamanlar 1.6 CDTİ 136 hp Flexride, ÇG2, Sunroof , Ergonomik PerforjeSpor Deri koltuklar, Bose 19" jant Şimdi F30 Modernline Sunroof
Far açılıp mercek değişmesi şart. Aracın orjinal mercekleri hareket ederek uzunları yakıyor ama Edition araçta bu hareketi sağlayacak beyin yok. Bu yüzden mercek değişip perdeli bixenon takılacak
Şuan İtibari ile zenondanda mercek fardanda cosmo farındanda vazgeçmiş bulunmaktayım ne kadar zor bişeymiş bu şahinlere bile mercek filan yapılırken bizim araçlara bu şekilde kısıtlı olması ilginç zaten aracımı merceksiz olarak aldım böylede güzel ben onu böyle sevdim kafamdan merceği sildim valla rahatladım yaw
Yorum