Duyuru

Collapse
No announcement yet.

İNSİGNİA-GRAND CHEEROKE 2.7 YAKIT

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• İNSİGNİA-GRAND CHEEROKE 2.7 YAKIT

Merhaba arkadaşlar.1 Hafta Önce kadar İnsignia 1.6 Cosmo Sipariş ettim kısmetse kasım sonunda arabama kavuşuyorum.Benim sorum şu yakıt değerleri litre fiyatı kaç yakar filan pek anlamam o yüzden size sormak istedim.Benim Bir önceki arabam Grand Cheeroke 2.7 Dizel ve Otomatik Vitesti.Aylık Ortalama 250-300 lira benzine para veriyordum.Aynı yolu insigniam ile yaptığımda aylık ortalama ne kadar bir bütçe ayırmam gerekir benzine?Teşekkürler...

Ynt: İNSİGNİA-GRAND CHEEROKE 2.7 YAKIT

kendinizi tanıtırsanız seviniriz... takıma hoş geldiniz
    F30 Sport+

Yorum

Aracınızın ortalama(şehir içi-dışı karışık) verisi 100km/10lt. imiş.İnsignialarda fabrika verisi ortalama 100km/7.8lt.Mazot fiyatlarıyla benzin fiyatlarını düşünücek olursak hemen hemen aynı para çıkar cebinizden.Hatta bir nebze daha az çıkabilir.

1.6 Turbo COSMO Beyaz/Bej-Kibo

Yorum

300 Tl ye 100 lt mazot alırsınız ortalama 10 lt /100 km tüketimle 1000 km yol gidersiniz.İnsignia ya gelince 300 Tl ye 80 lt benzin alırsınız ortalama 9 lt yaksanız yaklaşık 900 km yol alırsınız.Biraz daha sakin kullanımla aynı km yi aynı paraya yaparsınız.

İLK AŞKIM 2009 Opel Insignia EDITION ELEGANCE 1.6
        17'' Michelin Primacy HP Safir Siyah(Satıldı) / SEAT LEON 1.4 125 HP TSİ STYLE+COPA  KIRMIZI
        35GB5825  A Rh+

Yorum

Merhaba

InsigniaTeam Opel Insignia hakkında Türkiye'nin en büyük bilgi ve tartışma platformu. Forum sayfamız 2009 yılından bu güne Opel Insignia sahipleri ve hayranlarını bir araya getirmektedir.

Linkini seçip incelemenizi rica ederim
          Herkesin sürüş stiline göre bir değer çıkıyor ortaya..
          Ona göre hesaplayabilir siniz ?
          Insignia Editition Elegance - 18" jant Teknik gri

Yorum

Öneri ve bilgileriniz için çok teşekkür ediyorum birde şu ayrıntı var.Arabayı sadece okula gidip gelmek için ve bazı haftasonları arkadaşlarımın yanına giderken kullanıyorum yani her zaman şehir içindeyim verdiğniz biligilere bakarak sanki insignia ile daha az yakacağım gibi geliyor full şehir içinde olduğum için? ayrıca yaşım genç olmasına rağmen arabayı sert ve çılgın kullanan biri değilim sakin ve konforlu gitme taraftarıyım buda bana yakııtta avantaj sağlayacak gibi sanırm ?

Yorum

İşleniyor...
            X