Aracım 2012 1.4. Son zamanlarda sağ ayna hem geç hem de yavaş ve titreyerek kapanıyor. Gelen ses normal, dişli atması sesi falan gelmiyor duyduğum kadarıyla (varsa tabi). Ayna kapalıyken elle açıldı bir kaç kez ondan mı emin değilim. Fakat zorlanıyor gibi. Altta tahliye deliği var oradan wd40 falan sıksam işe yarar mı acaba.
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Geç kapanan Sağ ayna
Collapse
X
-
Ynt: Geç kapanan Sağ ayna
Elle kapatıp açmaktan oluyor dogrudur.. zorluyor o kısmı..bi yaglamayı dene olmassa ic aksamını degismek gerekir.. ne kadar bilemiyorum fiyatı servisten sormak lazım..
-
Wd40 yada sprey yağlardan sıkmayı deneyin. Aynı problemi 2 aynamdada yasadım, sprey yag sıkarak cözümledim ve daha düzgün calışır hale getirdim.İnsignia >> 2010 >> 1.6 T Cosmo >> Teknik Gri
Vw CC >> 2013 >> 1.4 TSİ BMT >> Beyaz
Yorum
-
Benim sağ ayna da zor farkedilecek kadar geç açılıp kapanıyor, zorlanma sesi yok, ben de bir deneyeyim...2009 - Cosmo - 2.0 CDTI 160 HP - Flexride - Sunroof - Piyano Lake - Infinity Ses - Spor Deri Koltuklar - BlackVue Cams - DVD 800 - Lite Body Kit - OPC Pedallar ve Sinyal Çerçeveleri - Ayna Altı Işıklandırması - 245-40-19 Lastikler Yazlık: Michelin PSS ve PS3 + Kışlık: Kumho KW27 ve Pirelli Sottozero
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: WolverineOrjinal yazı sahibi: erbtHem alttaki delikten içeri hemde kapalıyken kenarlardan sıktım. Bir kaç kez açıp kapattım.
Yorum
Yorum