Duyuru

Collapse
No announcement yet.

İnsignia İçin Uygulamalar YARDIM !

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• İnsignia İçin Uygulamalar YARDIM !

arkadaşlar 2.0 cdti 2012 edition insignia var boş araba içi baya boş sadece dizel otomatik.

şimdi ben bu arabaya jant koymak istiyorum 19 inç + multimedya sistemi orjinali gibi ve arabayı turbodaki gibi çift egzoz yapmak istiyorum ses çıkmıcak sadece görüntü çift egzoz ama gerçek uç değil yani çift çıkışlı ne kadar para lazım bunun için ve yapabilceğim yerler varmı bana önerebilceğiniz ? arabaya temiz bakmak istiyorum

Ynt: İnsignia İçin Uygulamalar YARDIM !

hayırlı olsun bende yakın zamanda aldım aynı motor boş olan yanı bendede multımedıa ekran bixenon şeklinde gidiyor.

19 jant ikinci el alabilirsiniz uyguna halletmek için 1500 2000arası bir fiyatla
    multimedia s60 900 1000tl arası oluyor. avgo necvox şeklinde gidiyor
    yay alabilirsiniz oturaklı oluyor araç sıfır 500 600 lira 6 montaj 150tl gibi fiyatlara çıkıyor.
    egzoz süs olacaksa uçlar kalitesine göre çifti 80 liradan başlar 250ye kadar çıkabilir difuzor 250 300 lira sanırım montajda bi 100-150 = 500tl gibi bir fiyat olur diye düşünüyorum.

tabiki daha uygun yada daha pahalıya ürünler mevcut hayırlı olsun. bende garaj konumu bugun açmayı düşünüyorum.

Yorum

Ynt: İnsignia İçin Uygulamalar YARDIM !

opc çok iyi gider

Yorum

İşleniyor...
      X