Peki bu lastiği tavsiye edermisin ufak balon diyor bu halledilebilir mi http://www.sahibinden.com/ilan/yedek...01814448/detay
Jantları 19'la değiştiricem dolayısıyla lastiklerede sıfır parası beni yorar malum turizmciyim kış günü yada ucuz yollu petlas falan nasıl olur acaba
Bir zamanlar 1.6 CDTİ 136 hp Flexride, ÇG2, Sunroof , Ergonomik PerforjeSpor Deri koltuklar, Bose 19" jant Şimdi F30 Modernline Sunroof
Good year'lar çok kolay balon yapıyor sanırım, corsamda 16 inç goodyearlarda bir sürü balon oluşmuştu, öyle çok derin çukura girmememe rağmen. Bence o fiyata yakın paraya dunlop sıfır bulunur
ahlaksızla birlikte yaşayacağına YİĞİTLE ÖLÜME GİT
245 40 19 KW27 kullanıyorum arkalarda, gayet memnunum. Karda hiç bir sıkıntı yaşatmadı. Frenlemede sorun yaratır, araç kıç atar virajda falan diye korkuyordum ama sıkıntı yok. Aşağıdaki videolarımı inceleyebilirsiniz. Selamlar.
2009 - Cosmo - 2.0 CDTI 160 HP - Flexride - Sunroof - Piyano Lake - Infinity Ses - Spor Deri Koltuklar - BlackVue Cams - DVD 800 - Lite Body Kit - OPC Pedallar ve Sinyal Çerçeveleri - Ayna Altı Işıklandırması - 245-40-19 Lastikler Yazlık: Michelin PSS ve PS3 + Kışlık: Kumho KW27 ve Pirelli Sottozero
Bu arada, videolardan alttakinin başındaki baya baya dik bir rampadır. Tanıyan bilen oldu mu bilmiyorum ama her babayiğidin lastiğine güvenip çıkmaya kalkacağı bir rampa değil. Bu rampada işi Pirelli'ler halletti. İki marka da tavsiyemdir...
2009 - Cosmo - 2.0 CDTI 160 HP - Flexride - Sunroof - Piyano Lake - Infinity Ses - Spor Deri Koltuklar - BlackVue Cams - DVD 800 - Lite Body Kit - OPC Pedallar ve Sinyal Çerçeveleri - Ayna Altı Işıklandırması - 245-40-19 Lastikler Yazlık: Michelin PSS ve PS3 + Kışlık: Kumho KW27 ve Pirelli Sottozero
Yorum