İyi akşamlar bugün aracımı çalıştırdım sonra anahtarı içeride bırakıp arabanın etrafındaki karı temizlemek için çıktım o arada kapılar kilitlendi. Dışarıdaki düğmelere başlama rağmen kapılar açılmadı. Şimdi kılavuza baktım araç kontak çalışırken kilitlenmez yazıyor. Sizce neden kilitlendi. Yedek anahtar da 850 kilometre uzaklarda sabah elimde olacak. Sizce gelince o anahtar açar mı? Bir de sabaha kadar arabanın çalışacağını düşünüyordum ama yaklaşık 2 saat sonra ya una gittiğimde off konuma geldiğini gördüm. Araba start&stop lu sizce neden stop etti. Lütfen aydınlatın beni tüm huzurum kaçtı.
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Yeni İnsignia Anahtar İçeride Kaldı Acil Yardım...
Collapse
X
-
Ynt: Yeni İnsignia Anahtar İçeride Kaldı Acil Yardım...
Gecmis olsun
On kapi fitili sokulerek kapi aciliyor makyajsiz kasada yenilerinde de aynidir diye dusunuyorum
Bulundugunuz yerde yetkili servis yokmu
2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ
-
Orjinal yazı sahibi: FacomXGecmis olsun
On kapi fitili sokulerek kapi aciliyor makyajsiz kasada yenilerinde de aynidir diye dusunuyorum
Bulundugunuz yerde yetkili servis yokmu
Opel Insignia 1.4 Turbo Edition Elegance + Stil Paket
Yorum
-
Kendiniz demişsiniz start-stoplu diye. Eğer sistemi kapatmadıysanız ve aracı aküyü düzenli şarj edecek şekilde kullanıyorsanız motorun durması normal diye düşünüyorum.
Insignia Cosmo 1.6 SIDI MT Su Mavisi + Sprint Booster + LED Aydınlatma + OPC Pedal Seti ve Sinyal Çerçevesi + Çift Çıkış Egzoz + Spoiler + BMC Kutu İçi Hava Filtresi + ATE PowerDisc
Yorum
Yorum