Ynt: 2.0 CDTİ insignia nın 160 HP mi 130 HP mi olduğu nasıl anlaşılır
evet dizellerde krom egzost borusu bulunmamaktadır, araç cosmo donanımlı ıse kesınlıkle 160 lıktır, ama edıtıon donanım ise ya 130luk yada 160lıktır, bunu dış görunumle ayırmak mumkun degıl, ancak ruhsata bakılmalı.... diye biliyorum
[/quote]
Arkadaşım yanlış biliyorsun dizellerin 160hp mi 130 hp mi bilmem ama krom egzoz olanı var.
Orjinal yazı sahibi: JEA
evet dizellerde krom egzost borusu bulunmamaktadır, araç cosmo donanımlı ıse kesınlıkle 160 lıktır, ama edıtıon donanım ise ya 130luk yada 160lıktır, bunu dış görunumle ayırmak mumkun degıl, ancak ruhsata bakılmalı.... diye biliyorum
Arkadaşım yanlış biliyorsun dizellerin 160hp mi 130 hp mi bilmem ama krom egzoz olanı var.
[/quote]
biz 2011 modellerden bahsediyoruz, daha önceki yıllarda 16olıklar tek egzost borusuna sahipti zaten.... 2011 model dizelerde ise hiçbirinde egzost borusu yok...
Orjinal yazı sahibi: Cihan
Bide galba 2011 lerin torpidolarının içi iki katlı (iki bölmeli yani) olmuş
iç dikiz aynaları da değişmiş 2011 lerde hiç dikkat ettinizmi..? benim araç 2010 ayna köşeli duruyor, ama 2011 lere baktım bayide, onlarınki yuvarlaktı ) sanki küçültmüşler aynayı napmışlar öyle yav blink huh
Arkadaşlar bendede 2011 Cosmo Dizel var egzost çıkışı yok ki bana göre tek çıkışa göre daha güzel görünüyor bence en iyisini yaptılar ya çift ya hiç olmalıydı aynı şimdiki gibi.. Cosmo oldugu koltuklardan farlardan v.s v.s çogu yerden anlaşılabilir bence..
2011 İnsignia 2.0 CDTI 160HP Active Select + DVD800 Navi
Yorum