Duyuru

Collapse
No announcement yet.

katlanır yan aynalar

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• katlanır yan aynalar

arkadaslar merhaba. ıkı gun once aldıgımız ınsıgnıa 2011 cosmo aracın otomatık katlanır yan aynalar ozellıgı var dıye bılıyordum. fakat aracı kılıtledıgımde aynalar kapanmadı. acaba bır yerden acmam mı gerekıyor yoksa ozellık yok mudur?
    2011 1.6T Cosmo Olimpik Beyaz

Ynt: katlanır yan aynalar

Kumandanızdaki kapatma tuşuna bir iki saniye basılı tutarsanız kapanacaktır. Otomatik kapanma bizde yok, 2011'lerde de yok herhalde. Basılı tutarak açık camları ve sunroof'u da kapatabilirsiniz.
    2009 - Cosmo - 2.0 CDTI 160 HP - Flexride - Sunroof - Piyano Lake - Infinity Ses - Spor Deri Koltuklar - BlackVue Cams - DVD 800 - Lite Body Kit - OPC Pedallar ve Sinyal Çerçeveleri - Ayna Altı Işıklandırması - 245-40-19 Lastikler Yazlık: Michelin PSS ve PS3 + Kışlık: Kumho KW27 ve Pirelli Sottozero

Yorum

eyw kardesim kapattı

Yorum

Orjinal yazı sahibi: yaafus
        eyw kardesim kapattı
        2009 - Cosmo - 2.0 CDTI 160 HP - Flexride - Sunroof - Piyano Lake - Infinity Ses - Spor Deri Koltuklar - BlackVue Cams - DVD 800 - Lite Body Kit - OPC Pedallar ve Sinyal Çerçeveleri - Ayna Altı Işıklandırması - 245-40-19 Lastikler Yazlık: Michelin PSS ve PS3 + Kışlık: Kumho KW27 ve Pirelli Sottozero

Yorum

2014 lerde de yok aynı işlemi yapıyoruz ah opel ah

Yorum

kumandanın bozulmasından korkuyorum.yedek anahtar aynı ıslevı gormuyor sanırım.

Yorum

2014'lerde asıl camları 5 saniye basılı tutunca kapatıyor, ben de buna uyuz oluyorum. Megane varken fareyle çift tıklar gibi basar dönüp arkama bakmazdım bile

Insignia Cosmo 1.6 SIDI MT Su Mavisi + Sprint Booster + LED Aydınlatma + OPC Pedal Seti ve Sinyal Çerçevesi + Çift Çıkış Egzoz + Spoiler + BMC Kutu İçi Hava Filtresi + ATE PowerDisc

Yorum

Orjinal yazı sahibi: yaafus
                kumandanın bozulmasından korkuyorum.yedek anahtar aynı ıslevı gormuyor sanırım.
                Bizde görüyor. Sizde de görür sanırım. Kumandanın tuşu bozulmadıkça sorun değil, aşınan dış kısmı uygun fiyatlara yenileyebiliyorsunuz, orijinalinden ayırmak çok güç. Aslında tuş da bozulsa çok sorun değil, açıp havyayla tuşu değiştirmek mümkün. Aklınızda bulunsun bozulursa bu yolları denemeden boşuna yüzlerce lira ödemeyin

Yorum

tesekkurler bu bılgıde faydalı oldu. bıraz asınmıs olması bıle canımı sıkmıstı

Yorum

İşleniyor...
                  X