arkadaslar merhaba. ıkı gun once aldıgımız ınsıgnıa 2011 cosmo aracın otomatık katlanır yan aynalar ozellıgı var dıye bılıyordum. fakat aracı kılıtledıgımde aynalar kapanmadı. acaba bır yerden acmam mı gerekıyor yoksa ozellık yok mudur?
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
katlanır yan aynalar
Collapse
X
-
Ynt: katlanır yan aynalar
Kumandanızdaki kapatma tuşuna bir iki saniye basılı tutarsanız kapanacaktır. Otomatik kapanma bizde yok, 2011'lerde de yok herhalde. Basılı tutarak açık camları ve sunroof'u da kapatabilirsiniz.2009 - Cosmo - 2.0 CDTI 160 HP - Flexride - Sunroof - Piyano Lake - Infinity Ses - Spor Deri Koltuklar - BlackVue Cams - DVD 800 - Lite Body Kit - OPC Pedallar ve Sinyal Çerçeveleri - Ayna Altı Işıklandırması - 245-40-19 Lastikler Yazlık: Michelin PSS ve PS3 + Kışlık: Kumho KW27 ve Pirelli Sottozero
-
Orjinal yazı sahibi: yaafuseyw kardesim kapattı2009 - Cosmo - 2.0 CDTI 160 HP - Flexride - Sunroof - Piyano Lake - Infinity Ses - Spor Deri Koltuklar - BlackVue Cams - DVD 800 - Lite Body Kit - OPC Pedallar ve Sinyal Çerçeveleri - Ayna Altı Işıklandırması - 245-40-19 Lastikler Yazlık: Michelin PSS ve PS3 + Kışlık: Kumho KW27 ve Pirelli Sottozero
Yorum
-
2014'lerde asıl camları 5 saniye basılı tutunca kapatıyor, ben de buna uyuz oluyorum. Megane varken fareyle çift tıklar gibi basar dönüp arkama bakmazdım bile
Insignia Cosmo 1.6 SIDI MT Su Mavisi + Sprint Booster + LED Aydınlatma + OPC Pedal Seti ve Sinyal Çerçevesi + Çift Çıkış Egzoz + Spoiler + BMC Kutu İçi Hava Filtresi + ATE PowerDisc
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: yaafuskumandanın bozulmasından korkuyorum.yedek anahtar aynı ıslevı gormuyor sanırım.2009 - Cosmo - 2.0 CDTI 160 HP - Flexride - Sunroof - Piyano Lake - Infinity Ses - Spor Deri Koltuklar - BlackVue Cams - DVD 800 - Lite Body Kit - OPC Pedallar ve Sinyal Çerçeveleri - Ayna Altı Işıklandırması - 245-40-19 Lastikler Yazlık: Michelin PSS ve PS3 + Kışlık: Kumho KW27 ve Pirelli Sottozero
Yorum
Yorum