Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Gelişmiş Park Asistanı

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Gelişmiş Park Asistanı

Öncelikler merhabalar abilerim,baya bir süredir foruma kayıtlıyım ancak online degildim kısaca kendimi tekrar tanıtayım adım furkan yaşım 18 konyada yaşıyorum tekrardan memnun oldum.Bir sorum olucaktıda.Bizde Opel insignia 1.6T cosmo 2012 model araç var.Aracı bir alana park ederken normalde manuel olarak sensörleri açıp park ediyorduk.Ancak biraz önce internette bakınırken gelişmiş park asistanı oldugunu gördüm uygun bir park alanı bularak ön ekrandan bizi yönlendiriyormuş bunu öğrenmem biraz geç oldu farkımdayım gelişmiş park asistanını devreye alabilmek için herhangi bir tuşa basmamıza gerek varmı veya sensör düğmesine basılımı tutmamız lazım bu konuda beni aydınlatırsanız çok memnun olurum? Şimdiden Teşekkürler İyi Forumlar

Ynt: Gelişmiş Park Asistanı

Sadece düğmeye basiyorsunuz ekranda parkyeri aranıyor yazar bikeredaha basarsanız yön deyistirir ve manevra yapmanızı gösterir ama bazı modeller gibi kendi park demez sadece gösterir

Yorum

Merhaba, aracınız cosmo diye bu özellik var demek değildir. Önce var mı onu netleştirin. Altta paylaştığım resimde gördüğünüz Navi 600 yazısının üzerindeki yuvarlak açma kapama tuşunun sağında yer alan 3 düğmeden ortadaki sizde varsa vardır, yoksa yoktur. Varsa ercan beyin tarif ettiği gibi kullanılır.

2009 - Cosmo - 2.0 CDTI 160 HP - Flexride - Sunroof - Piyano Lake - Infinity Ses - Spor Deri Koltuklar - BlackVue Cams - DVD 800 - Lite Body Kit - OPC Pedallar ve Sinyal Çerçeveleri - Ayna Altı Işıklandırması - 245-40-19 Lastikler Yazlık: Michelin PSS ve PS3 + Kışlık: Kumho KW27 ve Pirelli Sottozero

Yorum

Her cosmoda yada her navigasyon paketin olacak diye bir şart yok aracınızda var ise sizi sadece yönlendiriyor ve yönlendirmeleri uyarsanız aracınızı milimetrik yanaştırır.

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Bilgilendirdiğiniz için teşekkürler

Yorum

İşleniyor...
          X