Duyuru

Collapse
No announcement yet.

kapı kolu nasıl sökülür

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• kapı kolu nasıl sökülür

Selam arkadaşlar aracımı kaplıyorum
    kapı kollarını sökmem lazım rastgele kurcalamak istemiyorum .nasil sökülür bilen arkadaşların yardımını bekliyorum..Teşekkürler. ....
    34 GDH 14  BEYAZ SİYAH TAVAN  2011 COSMO LPG NAVİGOLD NAVİ 5 KANAL SES SİSTEMİ

Ynt: kapı kolu nasıl sökülür

kapının iç tarafında büyük siyah conta olması lazım, kapı koluyla aşağı yukarı aynı hizada. Onun içinde vida var onu gevşetip kilit kısmını salıp çıkarıyorsunuz, sonra da sapını çıkarıyorsunuz, tırnaklı olması lazım. Önde de arkada da sistem aynıydı yanlış hatırlamıyorsam. Akşam bakar gene söylerim....
    2009 - Cosmo - 2.0 CDTI 160 HP - Flexride - Sunroof - Piyano Lake - Infinity Ses - Spor Deri Koltuklar - BlackVue Cams - DVD 800 - Lite Body Kit - OPC Pedallar ve Sinyal Çerçeveleri - Ayna Altı Işıklandırması - 245-40-19 Lastikler Yazlık: Michelin PSS ve PS3 + Kışlık: Kumho KW27 ve Pirelli Sottozero

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Flesius
      kapının iç tarafında büyük siyah conta olması lazım, kapı koluyla aşağı yukarı aynı hizada. Onun içinde vida var onu gevşetip kilit kısmını salıp çıkarıyorsunuz, sonra da sapını çıkarıyorsunuz, tırnaklı olması lazım. Önde de arkada da sistem aynıydı yanlış hatırlamıyorsam. Akşam bakar gene söylerim....
      kardeşim teşekkür ederim tahmin etmiştim o civata olduğunu ama tammı sökücez gevşeticezmi onu bilmiyordum sen yine bir bakarsan sevinirim tekrar teşekkür ediyorum
      34 GDH 14  BEYAZ SİYAH TAVAN  2011 COSMO LPG NAVİGOLD NAVİ 5 KANAL SES SİSTEMİ

Yorum

Rica ederim... Tam sökülmüyor sanırım o zaten, duruncaya kadar çeviriyorduk, öyle hatırlıyorum. Bakcaz bakalım
        2009 - Cosmo - 2.0 CDTI 160 HP - Flexride - Sunroof - Piyano Lake - Infinity Ses - Spor Deri Koltuklar - BlackVue Cams - DVD 800 - Lite Body Kit - OPC Pedallar ve Sinyal Çerçeveleri - Ayna Altı Işıklandırması - 245-40-19 Lastikler Yazlık: Michelin PSS ve PS3 + Kışlık: Kumho KW27 ve Pirelli Sottozero

Yorum

İşleniyor...
        X