Herkese selam arac turbo dolmaya başladıgından itibaren gazdan ayagı cekince blowoff tarzı bi ses cıkarıyo içerden duyuluyo sadece ne olabileceği hakkında fikri olan varmı ?
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Turbodan gelen ses?
Collapse
X
-
Ynt: Turbodan gelen ses?
Orjinal yazı sahibi: EyzrHerkese selam arac turbo dolmaya başladıgından itibaren gazdan ayagı cekince blowoff tarzı bi ses cıkarıyo içerden duyuluyo sadece ne olabileceği hakkında fikri olan varmı ?2009 - Cosmo - 2.0 CDTI 160 HP - Flexride - Sunroof - Piyano Lake - Infinity Ses - Spor Deri Koltuklar - BlackVue Cams - DVD 800 - Lite Body Kit - OPC Pedallar ve Sinyal Çerçeveleri - Ayna Altı Işıklandırması - 245-40-19 Lastikler Yazlık: Michelin PSS ve PS3 + Kışlık: Kumho KW27 ve Pirelli Sottozero
-
Orjinal yazı sahibi: FlesiusOrjinal yazı sahibi: EyzrHerkese selam arac turbo dolmaya başladıgından itibaren gazdan ayagı cekince blowoff tarzı bi ses cıkarıyo içerden duyuluyo sadece ne olabileceği hakkında fikri olan varmı ?
??? Turbo sesi işte??? Başka ne olacaktı??? Hindi sesi gibi bir ses değilse endişe etmeyin. Bana müzik sesi gibi geliyor o ses... Sizi rahatsız mı ediyor???Ride Or Die
Yorum
-
Turbo sesi candır yahu... İlk defa sizlerle karşılaşıyorum turbo ve/veya blowoff sesi sevmeyen Nice tanıdıklarım var arabasından bu ses çıksın diye kendini yiyip bitiren... Zevk meselesi demek ki...2009 - Cosmo - 2.0 CDTI 160 HP - Flexride - Sunroof - Piyano Lake - Infinity Ses - Spor Deri Koltuklar - BlackVue Cams - DVD 800 - Lite Body Kit - OPC Pedallar ve Sinyal Çerçeveleri - Ayna Altı Işıklandırması - 245-40-19 Lastikler Yazlık: Michelin PSS ve PS3 + Kışlık: Kumho KW27 ve Pirelli Sottozero
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: FlesiusTurbo sesi candır yahu... İlk defa sizlerle karşılaşıyorum turbo ve/veya blowoff sesi sevmeyen Nice tanıdıklarım var arabasından bu ses çıksın diye kendini yiyip bitiren... Zevk meselesi demek ki...
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: FlesiusTurbo sesi candır yahu... İlk defa sizlerle karşılaşıyorum turbo ve/veya blowoff sesi sevmeyen Nice tanıdıklarım var arabasından bu ses çıksın diye kendini yiyip bitiren... Zevk meselesi demek ki...Ride Or Die
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: EyzrOrjinal yazı sahibi: FlesiusTurbo sesi candır yahu... İlk defa sizlerle karşılaşıyorum turbo ve/veya blowoff sesi sevmeyen Nice tanıdıklarım var arabasından bu ses çıksın diye kendini yiyip bitiren... Zevk meselesi demek ki...2009 - Cosmo - 2.0 CDTI 160 HP - Flexride - Sunroof - Piyano Lake - Infinity Ses - Spor Deri Koltuklar - BlackVue Cams - DVD 800 - Lite Body Kit - OPC Pedallar ve Sinyal Çerçeveleri - Ayna Altı Işıklandırması - 245-40-19 Lastikler Yazlık: Michelin PSS ve PS3 + Kışlık: Kumho KW27 ve Pirelli Sottozero
Yorum
Yorum