Arkadaşlar merhaba aracımın dvd 800 sabah ekran hiç gelmedi radyo çalışıyor fakat ekran beyaz hiç işaret yok sanki bir kaç çizgi var gibi başına böyle bir şey gelen varmı acaba akü kutup başını 1 saat çekik bırakıp geri taktım düzelmedi.
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Dvd 800 ekran
Collapse
X
-
Ynt: Dvd 800 ekran
enteresan bir durum fiziki bir darbe yada müdahale yoksa lcd yi kontrol eden devrede sorun oluşmuştur çözüm çıkma yada iyi bir elektronikçide tamir.
İstanbulda opelin cihazları üzerinde tecrübeli tamirciler var Ankarada da vardır.
geçmiş olsun
2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ
Yorum
-
ekran gitmiştir ekranı değiştireceksin ben çıkmacılardan aldım temiz buldum atmiratı mümkün değil dediler2015 Honda CRV 1.6 160 hp Akıllı 4x4 9 ileri zf şanzıman .. vs vs (görmemişin... :P )
Görelim Mevlam neyler .. Neylerse güzel eyler
[center]
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: FacomXenteresan bir durum fiziki bir darbe yada müdahale yoksa lcd yi kontrol eden devrede sorun oluşmuştur çözüm çıkma yada iyi bir elektronikçide tamir.
İstanbulda opelin cihazları üzerinde tecrübeli tamirciler var Ankarada da vardır.
İnsignia cosmo 1.6 turbo dvd 800 sunroof beyaz
2010 caddy 1.9 TDİ
Yorum
-
[quote=roadrunners ]
Orjinal yazı sahibi: Sufy
ekran gitmiştir ekranı değiştireceksin ben çıkmacılardan aldım temiz buldum atmiratı mümkün değil dediler
Siz kaç liraya almıştınız birde hepsi birbirine uyuyormu
gibi almıştım2015 Honda CRV 1.6 160 hp Akıllı 4x4 9 ileri zf şanzıman .. vs vs (görmemişin... :P )
[center]
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: roadrunnersŞimdi servise sordum 1700 tl istiyorlar2015 Honda CRV 1.6 160 hp Akıllı 4x4 9 ileri zf şanzıman .. vs vs (görmemişin... :P )
[center]
Yorum
Yorum