Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Aracınızda Eksik yada Sorunlu Olduğunu Düşündüğünüz Özellikler Neler?

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: Aracınızda Eksik yada Sorunlu Olduğunu Düşündüğünüz Özellikler Neler?

Arkadaşlar geri vites kamerası için umutluyum. İlerde çıkabilir. Hatta zeytin arkadaşımız şahit Opel servisinde benzer bir ürünü size takabilirim dedi. Ama ben orjinalini bekleme taraftarıyım.

Ama bagajda min. 12 v çakmak veya 220 v olmalıydı. Oto buzluk konabilirdi.
    Lastik basınç sensörleri opsiyon olarak Infinity ses sitemi gibi satılabilirdi. Keza Hot shots da öyle.
    Şu an için hıza duyarlı olrak kapıların otomatik olarak kapanmaması, aynların kapandıkları gibi tek tuşla açılamamasıda eksiklik sayılabilir.
    Ama ileride bir çoğu için çözüm çıkacağını düşünüyorum.
    2015 Opel Mokka 1.6 CDTI Cosmo

Yorum

turkuaz72 merhaba

navigasyon cd si ile ilgili porblemimi forumdonanim kisminda yazmistim. ama oradaki uyeligimde ilgili bir problem oldu ve yazamiyorum. biliyorsun yunanistandayim ve burdaki harita cokta onemli degil benim icin. eylul ekim gibi istanbula gelmeyi dusunuyorum. guncellenmis cd gelirse benim araca da yukleme imkani olurmu. sizin bu konulardaki bilgilerinize guveniyorum.
      Eger yukleyebiliriz derseniz sizinle bulusmak isterim.

selamlar

Yorum

Orjinal yazı sahibi: bumerang
        turkuaz72 merhaba

navigasyon cd si ile ilgili porblemimi forumdonanim kisminda yazmistim. ama oradaki uyeligimde ilgili bir problem oldu ve yazamiyorum. biliyorsun yunanistandayim ve burdaki harita cokta onemli degil benim icin. eylul ekim gibi istanbula gelmeyi dusunuyorum. guncellenmis cd gelirse benim araca da yukleme imkani olurmu. sizin bu konulardaki bilgilerinize guveniyorum.
        Eger yukleyebiliriz derseniz sizinle bulusmak isterim.

selamlar
        Şu an sadece eski 22 Mb versiyonluk harita var. Türkiye Harita cd si bende değil Facomx arkadaşımızda. Ama birbirimize çok yakınız.
        Ben THY de çalışıyorum o da Güneşlide bir firmada. Buralara gelirsen seve seve yükleriz. Ama bence yeni versiyonu bekle. Bizde dört gözle bekliyoruz.
        22 Mb versiyonluk harita çok basit. Benim Garmin cihazım kat ve kat daha iyi.
        2015 Opel Mokka 1.6 CDTI Cosmo

Yorum

güncel cd varsa eğer bende isterim istanbul içi her yere gelebilirim

[shadow=red,left][glow=grey,2,500]SPORT[/glow][/shadow]

Yorum

Arkadaşlar,bende insignia NB 2.0 160HP cosmo var.Aldığım günden beri araçta rüzgar sesi var.servise gittim sevisteki arkadaşlar siz hızlı gidiyorsunuz ondan dediler bir başka eleman kapı ayarlarından kaynaklanıyor dedi yine bir başkası aynaların yapısından kaynaklanan çarpma sesi normal dedi.Opel türkiyeye yazdım iç anadolu böl.müd.geldi araçla test'e çıktı desibel metre ile kabin gürültüsünü ölçtüler normal dediler ama gel gelelim o ses hala devam etmekte.Şimdi ise navigasyonun etrafındaki plastik aksamdan sesler gelmeğe başladı.Opel gibi bir markadan doğrusu daha mükemmel bir araç bekliyordum ama neyazıkki beklentilerim boş çıktı.Ben aracı 4.ayda aldım navigasyonunu 9.ayda servisi ve opel türkiyeyi defalarca arayarak yükletebildim.ama ne yazıkki oda yetersiz çıktı.

Yorum

insignia genel hatlarıyla tatmin edici bir otomobil fakat bazı eksikleri var benim aracımında sürücü koltuğu oyuyor 1-2 kademe virajlara girince. malzemede senin dediğin gibi birzaman sonra ses çıkartmaya başlıcak gibi duruyor umarım başımıza iş çıkarmaz servisler burda önemli faktör oynuyor .
              [center][center]      

2010 Mercedes C 180K AMG blackline

Yorum

Arkadaşlar,öncelikle hepinize merhaba.9 Eylül 2009 da 1.6 180 HP ed-eleg.aracımı aldım.araçta ilk tespit ettiğim kullanım zorluğu emniyet kemerinde.Emniyet kemerinin takıldığı kilit boyu çok kısa olup özellikle aracı kullanırken takım esnasında zorluk çıkarmakta.Elim yandaki konsola sıkıştığından kemeri takarken bir hayli zorlanıyorum.Ayrıca aracımda bluetooth portalı yok.Bu moodele ilave edilebiliyormu.yardımcı olursanız sevinirim.

Yorum

Araçta aldığım haziran başından beri karşılaştığım sorunları paylaşmak isterim, moralim bozulmaya başladı. öncelikle yol bilgisayarı dedikleri kısımda ve park sensörleri kendiliğinden gitti, mecburen 1 gün öyle kullanıp, servise verdim. Önemli bişey değil deyip eski haline döndürdüler. Arabayı sürmenin haricinde teknolojik bilgiye sahip olmadığımdan üstünde durmamıştım. Fakat 2 gün önce hem de gece yolculuğunda araç sollarken ekranda ''Motor gücü Azaltıldı'' ''en kısa zamanda servise müracaat edin'' yazısını görünce eve varmak için dua ede ede yol almak zorunda kaldım. Çoluk çocuk allah korusun, terslik olur diye. Bugün serviste '' turbo değişecek'' dediler. Bizler iyi para harcayıp iyi araba sahibi olalım derken, yavaş yavaş pişman olmaya başladım.

sizde araç sorunları olan var mı?

Yorum

herkese merhabalar,
                    karşılaştığımız sorunları gördükçe gerçekten benimde moralim bozuluyor. bir "acaba" sorusu benimde aklıma gelmiyor değil. aklıma takılan bir diğer soru ise bizim arabaların muadili sayılan (fiyat bazında değil elbette ) ford mondeo, citroen c5, BMW 3 serisi ve audi A4 lerde buna benzer problemler meydana geliyor mu? örneğin;
                    - tavan lambası plastiğinden ses geliyor.
                    - ön konsoldan mıcırlı yollarda ses geliyor
                    - turbonun hortumu kendilinden çıktı ve bu yüzden 2 defa servise gitmek durumunda kaldım.
                    - sürücü koltuğu sağa-sola dönüşlerde az da olsa kayıyor.
                    - 120 km/s ve üzeri hızlarda sol ayna hizasından rüzgar sesi alıyorum.
                    2005 A4 ü olan bir arkadaşımın arabasına bindim, araba 67.000 km de ama inanın tek çıt bile yok. eleman da arabayı söylemesi ayıptır "eşşek" gibi kullanıyor. umuyorum şikayetlerimiz bunlarla sınırlı kalır yoksa bu güzellikte bir araba için ve firma imajı için bir daha düzeltilemez kötü bir imaj bırakacak. hepinize saygılar...

Yorum

Benim iki şikayetim var:
                      - İlki cam düğmeleri (sanırım tasarım gereği) biraz gerşde konumlanmış. Ulaşması az da olsa zor.
                      - İkincisi çok bozuk yollarda nedense ön tamğonun sol kısmı ilk tırnaktan kurtuluyor ve farlar arası açık gibi görünüyor

Yorum

belkide opel taklitlerden sakınmıştır.
                        Aşk çok yakar dediler usta tüp mü taktırsak?

Yorum

Edition daki ses sistemi kalitesi çok iyi değil ve radyo çekim kalitesini daha iyi beklerdim.......
                          2015 Audi A4 2.0 Tdi 190 Hp Sport Quattro

Yorum

vay be 2 sene olmuş bu konuya rolleyes
                            Aşk çok yakar dediler usta tüp mü taktırsak?

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Sensation
                              vay be 2 sene olmuş bu konuya rolleyes
                              Ne konu hortlatırım ama..... ihihi
                              2015 Audi A4 2.0 Tdi 190 Hp Sport Quattro

Yorum

Benim şikayetim de çok dikkat çekiyor hala!

Bir zamanlar 1.6 CDTİ 136 hp Flexride, ÇG2, Sunroof , Ergonomik PerforjeSpor Deri koltuklar, Bose 19" jant
                                Şimdi F30 Modernline Sunroof

Yorum

İşleniyor...
                                X