Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Bluetooth Sorunu

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Bluetooth Sorunu

Arkadaşlar, birkaç gün önce yeni aracımı (Astra NG 1.4T 140hp Cosmo, CD500, AFL+) bayiden teslim aldım Bluetooth konusunda bir sorun yaşıyorum belki CD500 veya DVD800'ü olan Insignia sahibi arkadaşlardan da buna benzer bir durumla karşılaşan olmuştur düşüncesiyle sorunumu sizlerle paylaşıyorum.

Telefonu "handsfree" olarak eklediğimde, telefon ve portal birbiriyle başarıyla eşleşiyor. Telefonda kayıtlı rehberi, gelen çağrıları, cevapsız çağrıları vs araçtaki ekranda görebiliyorum. Araçtan arama da yapabiliyorum fakat sadece gelen aramaları telefon portala aktarmıyor, böylece portal üzerinden cevaplama yapamıyorum. Yani cep telefonu çalarken, aracın "telefonu çalmıyor" :/ Telefonum Samsung Monte S5620. Telefonun kullanım kılavuzunu da defalarca inceledim, telefonun tüm ayarları olması gerektiği gibi.

Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler. Herkese kazasız-belasız sürüşler dilerim...
    Astra NG Cosmo 1.4T 140HP (CD500, AFL+)

Ynt: CD500 - Bluetooth Sorunu

Sanırım İki farklı modda bağlanıyor telefon biri handsfree diğeri sim kartıyla erişim gibi bir şeydi.Bağlantıyı silip tekrar yapmayı deneyin eğer böyle bir seçenek çıkarsa bunu seçin ve arabayı yetkili olarak ekleyin(nokia da böyle).
    Ben arabayı aldığım gün yapmıştım ayarları o günden beri kullanıyorum o nedenle terimler tam uyuşmayabilir.Kullanma kılavuzunda da anlatır zaten.Olmazsa resimli olarak ben kendi aracımdan yapar eklerim.
    http://www.imgim.com/e85671e9-558c-4412-92af-c591def396ba.jpg

Ellere yar oldu
    2.0 CDTI
    Cosmo,sunroof,dvd800+interface,flexride,bej deri

5.25 Xdrive ///M(azot) Power

Yorum

Kullanım kılavuzunda SAP (SIM Erişim Profili) diye ayrı bir opsiyondan söz ediyor. Benim araçta "handsfree" dışında böyle bir seçenek yok, DVD800'de olabilir. Sizinki DVD800 mü acaba?

Yorum

Evet DVD800 ama CD500 ile bildiğim kadarıyla farkı navigasyonda ki 3 boyut seçeneği ve DVD okuması başka bir fark olmaması lazım.
        http://www.imgim.com/e85671e9-558c-4412-92af-c591def396ba.jpg

Ellere yar oldu
        2.0 CDTI
        Cosmo,sunroof,dvd800+interface,flexride,bej deri

5.25 Xdrive ///M(azot) Power

Yorum

Evet öyle olması lazım ama anlamadım bendeki menüde gözükmüyor. Belki CD500 kullanıcısı bir arkadaş yardımcı olabilir bize.

Yorum

Ynt: Bluetooth Sorunu

sorunun sebebini bilmiyorum ama kendinizi tanıtırsanız sevinirim
            InsigniaTeam Opel Insignia hakkında Türkiye'nin en büyük bilgi ve tartışma platformu. Forum sayfamız 2009 yılından bu güne Opel Insignia sahipleri ve hayranlarını bir araya getirmektedir.
            InsigniaTEAM

Yorum

aynı sorun bendede var.cosmo dvd 800.sorun 5620 de ..ben cok eski bir model olan samsung e 250 yle denedim bağlanıyor.ama benim telefonumda 5620 onda gelen aramalrda araca aktarma olmuyor.

Yorum

benim aracımdaki dvd 800 ile
                samsung pda ( sanırım omnia )
                nokia 6300
                Nokia E 66
                blackberry bold 9000
                iphone 4
                başarıyla ve sorunsuz eşleşiyor.. tüm arama,cevaplama ve rehber vs. fonksiyonları da çalışıyor..

F20 116i Sportline Deep Sea Edition

Yorum

benim anladığım bu 5620 yle alakalı.başka bir 5620 ylede denedim aynı sorun cıkıyor ama diğer denedeiklerimde sorunsuz bağlanmış oluyor..

Yorum

İşleniyor...
                  X