Arkadaşlar herkese selamlar, dün akşam aracı Parktan geri geri çıkarırken sol önden şiddetli bir metal sürtme sesi geldi. Çok yavaş hareket ettirsem de ses gelmeye devam etti. Tekerlek azıcık dönmeye başladığında şiddetli bir Sürtünme sesi geliyordu. O şekilde yavaş yavaş çıkardım aracı, takiben ileri gitmeye başlayınca ses kesildi. Şu anda birşey yok ne olabilir sizce?
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Sol önden gelen metal sürtme sesi
Collapse
X
-
Ynt: Sol önden gelen metal sürtme sesi
Orjinal yazı sahibi: ratipBüyük ihtimalle debriyaj seti ve hareketli volandan gelmekte.ESKIDEN 2010 INSIGNIA1.6TURBO COSMO OLIMPIK BEYAZDI
ŞIMDI 2014INSIGNIA 1,6TURBO SIDI COSMO OTOMATIK STIL+PARK&GO PAKET KARBON SIYAH
Yorum
-
O kadar fazla ses çıkarabilir mi acaba, ben de şüphelenmedim değil, kaçgündür biniyorum ses yok artık çünküESKIDEN 2010 INSIGNIA1.6TURBO COSMO OLIMPIK BEYAZDI
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: myanmazOrjinal yazı sahibi: ratipBüyük ihtimalle debriyaj seti ve hareketli volandan gelmekte.34 ST 579 '09 C180 Kompresor
BİR ZAMANLAR 34 KRR 79 1.6T Edition Elegance Teknik Gri
Yorum
-
[quote=ratip ]
Orjinal yazı sahibi: myanmazOrjinal yazı sahibi: ratipBüyük ihtimalle debriyaj seti ve hareketli volandan gelmekte.
[/Orjinal yazı sahibi: ratipOrjinal yazı sahibi: myanmazOrjinal yazı sahibi: ratipBüyük ihtimalle debriyaj seti ve hareketli volandan gelmekte.
önemli değil, teşekkür ederim ilginize, ben de aynı şeyi düşünüyorum artık çünkü bir daha hiç gelmedi o ses, Görünür bir arıza da yok araçta şu anESKIDEN 2010 INSIGNIA1.6TURBO COSMO OLIMPIK BEYAZDI
Yorum
-
Araci aldığımda beri aynı ses bende de var. Sanki Balata bitmiş gibi...sadece araç düşük hızda durma noktasında çıkıyor. Sol ön. Vaktim yok servise bırakmadım. .2014 İnsignia Siyah 1.6T AT SIDI Cosmo Sunroof.
Yorum
Yorum