Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Yeni Sorun Yine Sorun

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Yeni Sorun Yine Sorun

Merhaba dostlar,

Bu devir daim pompasıyla başım dertte. Şimdi, araba özellikle uzun yol sonrasında turbonun normal devrine düşmesi için rölantide beklediğim esnada sağ ön tarafta uğultu sesine benzer bir ses geliyor. Forumda ve diğer forumlarda yaptığım araştırmalarda benle aynı sıkıntıyı yaşayan arkadaşların tarif ve çözümleri ile sorunun devir daim pompasıyla alakalı olduğunu gösteriyor.
    Aracı aldığım tarihte de su eksiltmesi nedeniyle devir daim pompası değişmişti. Şimdi de abartı bir su eksiltme sorunu yok ama bu seferde ses ile ilgili sıkıntım var. Ve gerçekten arabanın sağ tarafına geçtiğinizde devir daim pompasından çıkan ses, motor sesini bastırıyor.

Servis bana yaklaşık 230 km uzaklıkta, öyle canımın her istediğinde gitme gibi bir şansım da yok.

Şimdi, ben bunu bu servise gidece kadar bu haliyle kullanmaya devam etsem bir sıkıntı çıkarır mı?

Su eksiltme olayını normal diye karşılıyorum, çünkü, abartı bir şekilde eksiltmiyor, yoksa ben mi yanılıyorum?

Diğer bir olay da arkadaşlar, arabayı gerçekten çok severek aldım, kullanıyorum ve de uzun yıllar kullanmayı düşünüyorum. Ancak, arabayı hızlı kullanmıyorum, 2500 devirin üstünde vites değiştirmiyorum. Yani bu kadar kullanımla bu sıkıntılar çıkmaya başlayacaksa, vallahi bu arabanın sonunu düşünemiyorum artık. Ki inşaallah bunda da ben yanılıyorumdur

Ynt: Yeni Sorun Yine Sorun

Öncelikle geçmiş olsun

Bu araçlarda az da olsa su eksiltme normal değildir

Su eksiltmelerinde bir kaç parçayı değiştiriyorlar bunlardan biri devir daim pompasıdır.

Bence servisinizi arayarak durumu anlatın gerekirse çekici ile aldırsınlar aracınızı

buarada aracınız 1.4 mü yoksa 1.6 mı?

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Araç 1.4 litre. Normal değil dediniz, şimdi içime bir kurt düştü işte.

Yorum

1.4T kullanan çoğu arkadaş ben dahil bu sorunu yaşadık bu normal değil bir an önce servise gösterin.
        geçmiş olsun

Yorum

Çok teşekkür ederim ilginiz için.

Yorum

Peki arkadaşlar daha önce devir daim pompası garantiden değişti. Şubat ayında garanti bitiyor, üzerime mi yıkarlar bu varsa değişecek parçaların maliyetini?

Yorum

garanti bittiği an herşey biter ama bayinin iyi niyetine kalırsınız yerinizde olsam garanti bitmeden servise giderim

Yorum

İşleniyor...
              X