Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Yazılım güncellemesi yapılınca navigasyon da güncelleniyor mu?

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Yazılım güncellemesi yapılınca navigasyon da güncelleniyor mu?

Araçlarımızda fabrika çıkışı yüklü navigasyon haritalar var.
    Yeni yazılım güncellemesi çıkıp bunları araçlarımıza yüklettiğimizde navigasyon için de yeni haritalar kuruluyor mu?
    Kurulmuyorsa bu tarz yeni güncellemeleri nasıl yaptırmak lazım?
    @Murat
    2014 1.6t 170hp 260nm + pedal commander

Ynt: Yazılım güncellemesi yapılınca navigasyon da güncelleniyor mu?

Hayır
    Navigasyon ek bir hizmettir ve opel aracın satıldığı ve üzerindeki haritayı sağlar sonraki yılları siz kendiniz alarak yüklemeniz lazım yada elinde yeni versiyon bulunan bir servisten bu hizmeti almanız gerekiyor

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Orjinal yazı sahibi: FacomX
      Hayır
      Navigasyon ek bir hizmettir ve opel aracın satıldığı ve üzerindeki haritayı sağlar sonraki yılları siz kendiniz alarak yüklemeniz lazım yada elinde yeni versiyon bulunan bir servisten bu hizmeti almanız gerekiyor
      Net üzerinden satın alma ile veya ellerinde varsa yeni güncel harita bilgisini servisten yükletiyoruz.
      Teşekkür ederim bilgi için Fatih bey.
      @Murat

Yorum

Benim bildiğim 2012 model sonrasında güncelleme yükleme ile olmuyor. Çünkü artık cd değil sd memory card ile navigasyon çalışıyor. sd kartı çıkarınca navigasyon çalışmıyor. Benim aracı yeni aldığımda haritada bazı ana yollarda eksiklik vardı. Servise güncelleme için gittiğimde cd ile güncelleme yapmaya çalışmışlar ve başaramamışlardı. Sonrasında bedelsiz olarak güncel yazılımlı yeni sd kart getirterek bana verdiler ve şu an o kartı kullanıyorum. Ama tabiki o zaman aracım garanti kapsamında olduğundan sorun bedelsiz çözülmüştü.
        2012 1.4T Beyaz Elegance Edition + sunroof + stil paket

Yorum

Orjinal yazı sahibi: since
          Benim bildiğim 2012 model sonrasında güncelleme yükleme ile olmuyor. Çünkü artık cd değil sd memory card ile navigasyon çalışıyor. sd kartı çıkarınca navigasyon çalışmıyor. Benim aracı yeni aldığımda haritada bazı ana yollarda eksiklik vardı. Servise güncelleme için gittiğimde cd ile güncelleme yapmaya çalışmışlar ve başaramamışlardı. Sonrasında bedelsiz olarak güncel yazılımlı yeni sd kart getirterek bana verdiler ve şu an o kartı kullanıyorum. Ama tabiki o zaman aracım garanti kapsamında olduğundan sorun bedelsiz çözülmüştü.
          Garanti bitti artık.. cool
          @Murat

Yorum

İşleniyor...
          X