Duyuru

Collapse
No announcement yet.

kumho lastik

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• kumho lastik

ku39 model lastik aldım .kullanan var mı acaba.yoksa bıraz ucuz oldugu ıcın aldıgım lastıklerden pişmanlık duyarmıyım?

Ynt: kumho lastik

Benim yazlık lastikler 19" ben gayet memnunum

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

bende şimdilik memnunum.umarım sonradan lastik sertleşmez.

Yorum

her lastik belli bir süreden sonra ilk zamanki yumusaklığını ve performansını vermez

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Kışlıklarda arka lastik olarak KW27 245-40-19 ebatlarında kullanıyorum, geçen sefer karda çok memnun kaldım. Yazlıklarını hiç kullanmadım ilk defa Kumho deniyorum gayet iyi şuan.

Yazlıklarda (KU 39) üretim hatasıyla ilgili şikayetler ve yarılma sorunları okumuştum ama sanırım düşük oranlarda...

2009 - Cosmo - 2.0 CDTI 160 HP - Flexride - Sunroof - Piyano Lake - Infinity Ses - Spor Deri Koltuklar - BlackVue Cams - DVD 800 - Lite Body Kit - OPC Pedallar ve Sinyal Çerçeveleri - Ayna Altı Işıklandırması - 245-40-19 Lastikler Yazlık: Michelin PSS ve PS3 + Kışlık: Kumho KW27 ve Pirelli Sottozero

Yorum

bende astrada ku39 kullanmıştım kısa bir süre kullandım fakat memnundum...ilerleyen zamanlarda ne olur onu bilmiyorum
            F30 Sport+

Yorum

Ku39 kullandım. Sessiz ve konforluydu. Tabi fazla km kullanmadım. Bu nedenle uzun vadede bilemiyorum. Takirben pahalı lastik 50-60 bin dayanıyorsa, bu 25 - 30 bin dayanıyor gibi bilgilere ulaşmıştım.

Buda ne kadar ekmek o kadar köfte mantığının lastiğe uyarlanmış haliydi.
              CARRARO 806 ELITE HD - SHIMANO ALTUS M310 - SHIMANO TOURNEY TX51 - SHIMANO M355 HİDROLİK DİSK -
              SHIMANO ALTUS M310 3X8 - ALÜMİNYUM 1.1/8″ YARI ENTEGRE

Yorum

İşleniyor...
              X