Dun eve donerken fark ettim 13 km 12 km civarinda ses geliyor ozellikle ilk 25 sn net duyuluyor videoda buna ek olarak 26. Saniyede gulu guluya benzer bir seste geldi ilk 20 sn gelen metal surtunme sesi balata bittiginden olabilir mi ? https://www.dropbox.com/s/ns16wfehbu...31052.mp4?dl=0
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Yeni bir ses daha
Collapse
X
-
Ynt: Yeni bir ses daha
İlk çıkan metal sürtme sesleri tekerlek bilyalarından geliyor gibi geldi bana, balata mı dedim ama disk temizleme sistemi o sesi yapmaz bence. Aradaki bariz turbodan gelen gulu gulu hindi sesi, hortumla ilgili olabilir. En son gelense zaten balata sesi, balatalarınızı değiştirmeniz lazım... Balatalarınızın bitik oluşu da disk temizleme nedeniyle ilk seslere belki neden olabilir ama ben bilya diyorum...2009 - Cosmo - 2.0 CDTI 160 HP - Flexride - Sunroof - Piyano Lake - Infinity Ses - Spor Deri Koltuklar - BlackVue Cams - DVD 800 - Lite Body Kit - OPC Pedallar ve Sinyal Çerçeveleri - Ayna Altı Işıklandırması - 245-40-19 Lastikler Yazlık: Michelin PSS ve PS3 + Kışlık: Kumho KW27 ve Pirelli Sottozero
-
Balatalar(arka) çok sertleşmiş bugün polycardaki nuri beyin yanına gitttim 10 dkda değişimi yapıldı balataların şu an için herhangi bir ses kalmadı balataları bağlayan vidalardan biri paslanmıştı onuda çözdüler hemen bakalım sorun çözüldü gibi
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: medrenBalatalar(arka) çok sertleşmiş bugün polycardaki nuri beyin yanına gitttim 10 dkda değişimi yapıldı balataların şu an için herhangi bir ses kalmadı balataları bağlayan vidalardan biri paslanmıştı onuda çözdüler hemen bakalım sorun çözüldü gibi2009 - Cosmo - 2.0 CDTI 160 HP - Flexride - Sunroof - Piyano Lake - Infinity Ses - Spor Deri Koltuklar - BlackVue Cams - DVD 800 - Lite Body Kit - OPC Pedallar ve Sinyal Çerçeveleri - Ayna Altı Işıklandırması - 245-40-19 Lastikler Yazlık: Michelin PSS ve PS3 + Kışlık: Kumho KW27 ve Pirelli Sottozero
Yorum
Yorum