Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Yeni bir ses daha

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Yeni bir ses daha

Dun eve donerken fark ettim 13 km 12 km civarinda ses geliyor ozellikle ilk 25 sn net duyuluyor videoda buna ek olarak 26. Saniyede gulu guluya benzer bir seste geldi ilk 20 sn gelen metal surtunme sesi balata bittiginden olabilir mi ? https://www.dropbox.com/s/ns16wfehbu...31052.mp4?dl=0

Ynt: Yeni bir ses daha

İlk çıkan metal sürtme sesleri tekerlek bilyalarından geliyor gibi geldi bana, balata mı dedim ama disk temizleme sistemi o sesi yapmaz bence. Aradaki bariz turbodan gelen gulu gulu hindi sesi, hortumla ilgili olabilir. En son gelense zaten balata sesi, balatalarınızı değiştirmeniz lazım... Balatalarınızın bitik oluşu da disk temizleme nedeniyle ilk seslere belki neden olabilir ama ben bilya diyorum...
    2009 - Cosmo - 2.0 CDTI 160 HP - Flexride - Sunroof - Piyano Lake - Infinity Ses - Spor Deri Koltuklar - BlackVue Cams - DVD 800 - Lite Body Kit - OPC Pedallar ve Sinyal Çerçeveleri - Ayna Altı Işıklandırması - 245-40-19 Lastikler Yazlık: Michelin PSS ve PS3 + Kışlık: Kumho KW27 ve Pirelli Sottozero

Yorum

Yuksek hizfa hatta 20 km i gecince ses kesiliyor aklima hic bir sey gelmedi

Yorum

Servise bi götür bencede o ses bilyadan geliyor

Yorum

Mehmet bey diğerlerini bilemiyorum ama 26-28 arasındaki glu glu bende de geliyor.
          2011 1.6 T Cosmo Sports Tourer

Yorum

Glu glunun gelmedigi kimse yok insignianin sesi glu glu

Yorum

Balatalar(arka) çok sertleşmiş bugün polycardaki nuri beyin yanına gitttim 10 dkda değişimi yapıldı balataların şu an için herhangi bir ses kalmadı balataları bağlayan vidalardan biri paslanmıştı onuda çözdüler hemen bakalım sorun çözüldü gibi

Yorum

Orjinal yazı sahibi: medren
                Balatalar(arka) çok sertleşmiş bugün polycardaki nuri beyin yanına gitttim 10 dkda değişimi yapıldı balataların şu an için herhangi bir ses kalmadı balataları bağlayan vidalardan biri paslanmıştı onuda çözdüler hemen bakalım sorun çözüldü gibi
                İnşallah hallolmuştur, geçmiş olsun...
                2009 - Cosmo - 2.0 CDTI 160 HP - Flexride - Sunroof - Piyano Lake - Infinity Ses - Spor Deri Koltuklar - BlackVue Cams - DVD 800 - Lite Body Kit - OPC Pedallar ve Sinyal Çerçeveleri - Ayna Altı Işıklandırması - 245-40-19 Lastikler Yazlık: Michelin PSS ve PS3 + Kışlık: Kumho KW27 ve Pirelli Sottozero

Yorum

İşleniyor...
                X