Arkadaşlar 4500 km'deki aracımla bugün Ankaradan Antalyaya gittim.Ama yol boyunca dvd800'ün sol üst köşesinden aşırı miktarda titreme gıcırdama sesi geldi ve yol boyunca aşırı ses yaptı.Bütün bu geldiğim yolun bir de dönüşü olacak.Elimle bastırdığımda sesde %50 oranında düşme oluyor.Sesi kesmek veya minimuma indirmek için ne tavsiye edersiniz ve bu sesin kesin bir çözümü varmıdır? Yardımcı olursanız sevinirim.
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Aşırı miktarda göğüs titreme-gıcırdama sesi??
Collapse
X
-
Ynt: Aşırı miktarda göğüs titreme-gıcırdama sesi??
Servisler ön konsolu söküyorlar ve bir iki vida sıkıp bir kaç yerede besleyici kece benzeri birşeyler yapıyorlar ve ses kesiliyor bilinçli ve tecrübeli bir servise götürmeniz gerekiyor.
2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ
-
ya bu çıtır ses olayını denizlideki servise sordum kem küm yaptı spey sıkabilirsiniz dedi. ben de sinir oluyorum bu çıtırtıya geçen bir albea kiraladım onda yoktu çıtırtı gerçi başka sesler vardı ama
Yorum
-
Aynı noktada bende de var,parmağımı bastırınca ses kesiliyor dediğiniz gibi.
Bayramdan sonra serviste halletmeyi düşünüyorum,göğüs sökülecekse söksünler yeter ki şu sesi keselim.
Ayrıca afl kamerasının arkasındaki geçmeli kapakta birbirinden ayrılıp ses yapıyor,oraya japon yapıştırıcısı sürmeyi bile düşündüm.
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: InsigniaAyrıca afl kamerasının arkasındaki geçmeli kapakta birbirinden ayrılıp ses yapıyor,oraya japon yapıştırıcısı sürmeyi bile düşündüm.
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: FacomXOrjinal yazı sahibi: InsigniaAyrıca afl kamerasının arkasındaki geçmeli kapakta birbirinden ayrılıp ses yapıyor,oraya japon yapıştırıcısı sürmeyi bile düşündüm.2015 Opel Mokka 1.6 CDTI Cosmo
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: turquaz72Orjinal yazı sahibi: FacomXOrjinal yazı sahibi: InsigniaAyrıca afl kamerasının arkasındaki geçmeli kapakta birbirinden ayrılıp ses yapıyor,oraya japon yapıştırıcısı sürmeyi bile düşündüm.
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: FacomXOrjinal yazı sahibi: turquaz72Orjinal yazı sahibi: FacomXOrjinal yazı sahibi: InsigniaAyrıca afl kamerasının arkasındaki geçmeli kapakta birbirinden ayrılıp ses yapıyor,oraya japon yapıştırıcısı sürmeyi bile düşündüm.
Sonra insignia bally e alışırsa bally bağımlısı olur mazallah. ihihi ihihi2015 Opel Mokka 1.6 CDTI Cosmo
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: FacomXServisler ön konsolu söküyorlar ve bir iki vida sıkıp bir kaç yerede besleyici kece benzeri birşeyler yapıyorlar ve ses kesiliyor bilinçli ve tecrübeli bir servise götürmeniz gerekiyor.2010 İnsignia 1.6 180 hp Cosmo + Dvd 800 Navi +Rear View Camera+Media Box + Sunroof + Olimpik Beyaz
Yorum
-
Bende de maalesef bu sesler vardı, ve hala var
servis ön göğsü söktü, yok içine destek vs yaptı. ilk bir hafta sesler %80 kesildi ama sonra tekrarbaşladı. kaymak asfaltın dışına çıktığın an ya da kaymak asfaltta yama bile varsa gacır gucur sesler geliyor. arabanın hangi bir tarafını yapıştıralım? servise gitmekten sıkıldım artık. elemanlar artık bana paranoyak muamelesi yapmaya başladılar. sanki sesleri hayalimden üretiyorum (anladınız siz onu). umarım buna kesin çözüm bulan bir arkadaş olurda bizde sorunumuza deva buluruz...
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: maydayOrjinal yazı sahibi: FacomXServisler ön konsolu söküyorlar ve bir iki vida sıkıp bir kaç yerede besleyici kece benzeri birşeyler yapıyorlar ve ses kesiliyor bilinçli ve tecrübeli bir servise götürmeniz gerekiyor.
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: alperen77Bende de maalesef bu sesler vardı, ve hala var
servis ön göğsü söktü, yok içine destek vs yaptı. ilk bir hafta sesler %80 kesildi ama sonra tekrarbaşladı. kaymak asfaltın dışına çıktığın an ya da kaymak asfaltta yama bile varsa gacır gucur sesler geliyor. arabanın hangi bir tarafını yapıştıralım? servise gitmekten sıkıldım artık. elemanlar artık bana paranoyak muamelesi yapmaya başladılar. sanki sesleri hayalimden üretiyorum (anladınız siz onu). umarım buna kesin çözüm bulan bir arkadaş olurda bizde sorunumuza deva buluruz...2010 İnsignia 1.6 180 hp Cosmo + Dvd 800 Navi +Rear View Camera+Media Box + Sunroof + Olimpik Beyaz
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: plasticosarkadşlar ben aracı opisden aldım.ama bu servisten memnun değilim.
Yorum
-
valla önceki vectramı OPİSte alıp orada servise gidiyordum. arabamın daha 28 bin km sinde triger takımını değiştirdiler (parasıyla) sonra 48 binde yine değiştirdiler (parasıyla) sonrasında gaz kelebeğindeki kurumu temizlemek amacıyla aracı sökerken gaz telini bağlantı noktasından kırdılar (servis elemanı gözümün önünde kırdı) ve yenisini takmak yerine sanayide uydurma birşeyler yaparak "eskisinden daha sağlam oldu" dediler. ve beni gazladılar. o yüzden bu arabamda OPAN a gidiyordum. genel manada oradan memnun olmakla beraber onlarda sorunumu çözemediler.
Yorum
Yorum