Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Aşırı miktarda göğüs titreme-gıcırdama sesi??

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: Aşırı miktarda göğüs titreme-gıcırdama sesi??

Servisle beraber bilinçli bir ustaya düşmeniz önemli! Servisler çok yoğun ve Türkiye'de satılan araçlarla beraber ne servis sayısı ne de ustaların sayısı arttı. Arabadan ses geliyor, tıkırtı var diye servise giderseniz yoğunluktan servis personeli sizi dikkate almayacaktır. En önemlisi de hizmet içi eğitimden geçmeyen personel arabayı zamanla öğrenecek, deneme yanılma esnasında olanda bizim arabalara olacak!
    Benim de arabanın ön konsol LCD kapağından aşırı ses geliyor. Bildiğim tüm Insignia'larda bu sorun var. Elimle üstüne bastırdığımda ses kesiliyor. Ama servis elemanlarına bunu anlatabilirsen anlat... Kullanılan plastik aksam çok sert ve ne kadar altı beslense, vidaları sıkılsa da CD400'lerde ses kesilmiyor. Aynanın altındaki kameranın bulunduğu bölüm tüm Insignia'larda olduğu gibi şıkırdıyor. Şu an vites kolu ve kol dayamanın altından ses gelmiyor ama bir süre sonra burdan da gelmesi kullanılan malzemeden dolayı muhtemel! Bu sorunlar çok basit ama o kadar da can sıkıcı, eğer bu ufak sorunlara çözümü biz kendimiz bulacaksak servisler diğer arızaları nasıl yapabilecekler?
    INSIGNIA 1.6 Turbo Cosmo
    19" Metro Mavi - Bej Döşeme...

Yorum

Arkadaşlar bu anlattığım sorunu yaşayıp kesin çözüm bulmuş olan birisi varmı??
      2010 İnsignia 1.6 180 hp Cosmo + Dvd 800 Navi +Rear View Camera+Media Box + Sunroof + Olimpik Beyaz

Yorum

insignia 180 -2010.arabam 5000 km de.sözünü ettiğiniz seslerle henüz tanışmadım.umarım tanışmam.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: abarkan
          insignia 180 -2010.arabam 5000 km de.sözünü ettiğiniz seslerle henüz tanışmadım.umarım tanışmam.
          Umarım tanışmazsınız ama nedendir bilinmez benim arabamda bu sesler birden ortaya çıktı ve şimdi bir çözüm arıyorum.
          2010 İnsignia 1.6 180 hp Cosmo + Dvd 800 Navi +Rear View Camera+Media Box + Sunroof + Olimpik Beyaz

Yorum

Arkadaşlar bende de aynı sorun var.

Servis ilk önce size olduğu gibi bana da göğüsü komple sökeceklerini söylediler ama iş icraata geldiğinde öyle olmadı.

Sadece ön paneli söktüler. Kesildi mi derseniz? 3-5 gün. Sonra yine aynı ses devam etti.

Şimdi yeniden söktüreceğim.

Yorum

Acaba hangi şehirdesiniz? Eğer Ankaradaysanız servise beraber gidebiliriz

Yorum

Kayseri'deyim, ancak yılbaşına yakın geleceğim Ankara'ya

Yorum

Eğer mümkünse Ankaraya geldiğinizde sizinle yüz yüze görüşmek isterim.

Yorum

İşleniyor...
                  X