Duyuru

Collapse
No announcement yet.

hız ve hararet kadranları sorunlu (mu?)

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• hız ve hararet kadranları sorunlu (mu?)

Merhaba,

2014 yeni kasa 1.4T ed. elgnc aracım var. Motor tam ısındıktan sonra, hararet göstergesi 1 tık kadar sağda duruyor. Eski astramda direkt olarak ortadaydı. Sizlerin araçlarda bu durum nasıl?

Birde düz yolda 90-100-120 gibi hızlarda bolca denedim (manuel kullanımda veya cruise kontrolda) ve farkettimki aracın hızını 90 gibi bir hıza ayarladığımda (yol bilgisayarı dijital hız göstergesindeki değer) normal kadranda 92 gibi bir hız gösteriyor. Keza 100 e ayarlayınca 102, 120 de 122 gibi değerler gösteriyor hızkadranı. Sizlerde bu durum nasıl?

Sanki hem hararet hemde hız göstergesi biraz ayarsız gibi geliyor bana.

2014 1.4T 140HP Edition Elegance (Beyaz) Yeni Insignia
    Niye geç kaldın desinler, geçmiş olsun demesinler... Emniyet kemerimizi takalım, kurallara uyalım dostlar..

Ynt: hız ve hararet kadranları sorunlu (mu?)

Orjinal yazı sahibi: grattis
    Merhaba,

2014 yeni kasa 1.4T ed. elgnc aracım var. Motor tam ısındıktan sonra, hararet göstergesi 1 tık kadar sağda duruyor. Eski astramda direkt olarak ortadaydı. Sizlerin araçlarda bu durum nasıl?

Birde düz yolda 90-100-120 gibi hızlarda bolca denedim (manuel kullanımda veya cruise kontrolda) ve farkettimki aracın hızını 90 gibi bir hıza ayarladığımda (yol bilgisayarı dijital hız göstergesindeki değer) normal kadranda 92 gibi bir hız gösteriyor. Keza 100 e ayarlayınca 102, 120 de 122 gibi değerler gösteriyor hızkadranı. Sizlerde bu durum nasıl?

Sanki hem hararet hemde hız göstergesi biraz ayarsız gibi geliyor bana.

Kulağa saçma gelebilir ama bakış açınız ya da oturma pozisyonunuzla ilgili olabilir mi? Göstergenin tam karşısından bakınca da durum aynı mı?
    2009 - Cosmo - 2.0 CDTI 160 HP - Flexride - Sunroof - Piyano Lake - Infinity Ses - Spor Deri Koltuklar - BlackVue Cams - DVD 800 - Lite Body Kit - OPC Pedallar ve Sinyal Çerçeveleri - Ayna Altı Işıklandırması - 245-40-19 Lastikler Yazlık: Michelin PSS ve PS3 + Kışlık: Kumho KW27 ve Pirelli Sottozero

Yorum

Gösterge parçalarından kaynaklanan mekanik bir durumdur. Bir sorun oluşturacağını sanmıyorum.

Yorum

Mekanik gösterge ile digital gösterge arasındaki 2 km farkı insan gözü ile anlamak zor olur diye düşünüyorum

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

İşleniyor...
        X