Duyuru

Collapse
No announcement yet.

İNSİGNİA İÇİN AKÜ VE EBATLARI

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• İNSİGNİA İÇİN AKÜ VE EBATLARI

MERHABALAR ARKADASLAR HERKEZE İYİ AKSAMLAR DİLİYORUM 2009 1.6 EDİTİON ELEGANCE İNSİGNİA SAHİBİYİM ARACIMIN SON ZAMANLARDA SÜRÜCÜ BİLGİLENDİRME EKRANI VE GÖSTERGE PARLAKLIKLARI ARA SIRA DÜŞÜYOR,KARARIYOR. SERVİSTE ÇALIŞAN BİR ARKADAŞIMA SORDUM AKÜDEN YAPABİLİR DEDİ ARACIN ORJİNAL FABRİKA ÇIKIŞLI AKÜSÜ ÜSTÜNDE SİZİNDE FİKİRLERİNİZİ ALMAK İSTEDİM BAŞKA BİR ARKADAŞTA ŞARJ DİNAMOSUNDAN OLABİLİR DEDİ. DİĞER BİR SORUM İSE 60AMPER YERİNE 70 72 74 80 90 AMPER ALSAK NASIL OLUR EBATI UYARMI UYMAZ MI ŞİMDİDEN TEŞEKKÜR EDİYORUM İYİ AKŞAMLAR DİLERİM
    GK 4182-İNSİGNİA 1.6 TURBO Edition Elagance

Ynt: İNSİGNİA İÇİN AKÜ VE EBATLARI

Ben değiştirirken 80 likle galiba değiştirmiştim, satan bayii de fabrikalar ekonomik sebepler dolayısıyla ufak akü tercih ediyorlarmış hatta aldığım akü yerine tam oturdu öbürü kenarlarında boşluk vardı

Bir zamanlar 1.6 CDTİ 136 hp Flexride, ÇG2, Sunroof , Ergonomik PerforjeSpor Deri koltuklar, Bose 19" jant
    Şimdi F30 Modernline Sunroof

Yorum

Yuvaya oturduktan sonra bir sorun yok

Ekran kararmasi aydinligin gidip gelmesi akudende olabilir yada potansmetreniz bozulmustur

Bir servise goturun sorunu ogrenin bence

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Bende varta 80 lik akü aldım. 300 tl ye mal oldu cuk oturdu yuvasına
        2.0 CDTİ 160 HP COSMO CARBON SİYAH+OPC+NAVİ+BOX(35 HP+50 TORK)+SPRİNT BOOSTER + 19''JANT

Yorum

Gün ışığına göre otomatik parlaklık ayarı yapıyor olabilir.
          Belki denemişsinizdir, aklıma gelmişken söyleyeyim dedim.
          @Murat
          2014 1.6t 170hp 260nm + pedal commander

Yorum

Yok murat kardeş akşamlarıda oluyor çok nadir olsada sinir bozucu

Yorum

Akü işi biraz enteresan hiç beklemediğiniz yerde küt diye akü gidecek ve sıkıntı çekeceksiniz bence akünüzü değiştirin

Bir gün bende oldu arabada hiç sorun yoktu sabah bir baktım çalışmadı

Yorum

Orjinal yazı sahibi: FacomX
                Akü işi biraz enteresan hiç beklemediğiniz yerde küt diye akü gidecek ve sıkıntı çekeceksiniz bence akünüzü değiştirin

Bir gün bende oldu arabada hiç sorun yoktu sabah bir baktım çalışmadı
                Tamamiyle katılıyorum Fatih abi nitekim bende öyle değiştirmiştim, aniden bitmişti Bodrum'da ortada kaldıydım valla

Bir zamanlar 1.6 CDTİ 136 hp Flexride, ÇG2, Sunroof , Ergonomik PerforjeSpor Deri koltuklar, Bose 19" jant
                Şimdi F30 Modernline Sunroof

Yorum

Haklısınız Fatih Bey zaten aracım 2009 fabrikasyon aküsü üzerinde 6. yılında suan değiştirilmesi kesinlikle gerekli eğer yine yaparsa servise götüreceğim sanırım VARTA 80A DÜŞÜNÜYORUM

Yorum

60 lık akü olması lazım piyasadanda temin edebilirsiniz

http://www.insigniateam.com/forum/in...3403#msg283403

Yorum

İşleniyor...
                    X