Ynt: pedalların geldiği kısımdan aşağı sarkan elyaf pamuk gibi şeyler ??
Orjinal yazı sahibi: OrhunEA
aman o pamuga cok dıkkat . gecenlerde servıs e gıttıgımde sordum aynı sorun bendede vardı ve pamuk assagıya sarktıkca ben gerı ıcerı ıtıordm servıste gosterdım ve tam 1 saat ugrastılar pamugu cıkartmak ıcın . pamuk dıreksıyon a dolanmıs ve servısdekı adam bıraz daha gec getırseydın dıreksıyonun kıtlenırdı cunku dıreksıyonun heryerıne sarılmıs ve sen dırek bır yere gırerdın aracı kontrol edemezdın dedı. dandık bır pamuk basımıza neler acıcaktı yanı
bak kıllandım şimdi servisi aradım öle ciddi bişyse hemn göstermek lazım o zmn..servis arabayı getir bakalım dedi bakalım ne dicekler..akşam sonucu yazarım şaka gibi
Ynt: pedalların geldiği kısımdan aşağı sarkan elyaf pamuk gibi şeyler ??
evet arkadaşlar bu pamuk olayını çözdüm şimdi servisten geldim opel odaktan...pedalların üstündeki yeri kapatan muhafazanın arkası bu pamuklarla kaplı artık izolasyonmu onu serviste anlamadı ama petek gibi bu pamukla kaplı büyük ihtimal izolasyondur..öncelikle benim aracımda ped yok kimse demesin herkezde var sorun bu pamukların direksiyona çok yakın yerlerdede kaplı olması direksiyonu çevirdikçe pamuk takılıp sökülüyo bu sorun olmayanlar sanırsam pamuk direksiyona değmemiş..servis müdürüyle görüştüm pamukları aldılar muhafazayı taktılar ama aynı parçadan sipariş verdiler gelince arıcaz yenisini takıcaz dedi..takarken tekrar direksiyona pamuklarınm değmemesi için o bölgedeki pamukları alırız dedi tamam dedim..servis müdürü hanefi bey aynı sorun olanları bize yönlendirirsen yardımcı oluruz dedi..bu tarz sorunu olanların odak hanefi beye gitmesini tavsiye ederim..bu konuda böylece kapanmış oldu sanırsam
Yorum