Duyuru

Collapse
No announcement yet.

insignia pert

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: insignia pert

Airbag ler açılmadığı için tamir yoluna gitmişler diye düşünüyorum. Neyse artık tesellimiz sizinde söylediğiniz gibi burnunuz bile kanamadan atlatmış olmanızdır.

Yorum

Geçmiş olsun, Allah beterinden esirgesin
      (14 BM 069) 2011, 1.6 Turbo Edition, Elegance Paket, Karbon Siyah, 18 '' jant

Yorum

Airbagler tamirin tek sebebi görünüyor hakkınızda hayırlısı olsun...Bu kazadan bu şekilde kurtulmak asıl önemli olan tekrar geçmiş olsun...

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Insignia
          Servise ricada bulunsaydınız teklifi yüksek gösterip pert edebilirlerdi.Sizden yeni araç alacam vs.. şeklinde.Olan olmuş artık geçmiş olsun.
          söyledim abicim simdi artik öyle bir sistem kurmuslar ki sigorta eksperi fiyatı yüksek gördümü hemen baska servisten teklif alıyor bu halde iken bile teklif aldı opelin kendinden %10 luk bir indirim bile aldilar parcadan birde araç benim sıfır oldugu icin degeri yüksek birde yeni araçlarda sıfır parası ödeme yapıyorlarmış pert olayı zor o yüzden ekspere bagli eksperi desen yüzünü bile görmedim adam ne ara geldi ne ara inceledi hayret veren bi durum ama yapılsın gerisi teferruat yapacak bisi yok satarken 10 bin kaybımız olur

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Flesius
            Orjinal yazı sahibi: lockman03
            bu arada arkadaslar eksper arkadas sagolsun 25 bin + işçilik olarak teklif almıs yapıyorlar aracımı tamir durumuna gittiler benim anlamadigim olayda eksperin geldiginden haberimde olmadı artı bana sormadan aracı serviste söküp yapmaya bile baslamıslar ilginç bir durum
            Vay be, adamlar şu arabaya pert vermedi ha? Ehh beee... Her şey para olmuş canım dünyamda... Siz canınıza bir şey gelmediğine şükredin geçin ozaman. O kamyonun/tırın kenarlarında tıpkı arkadaki gibi koruma demiri olmalıydı, şunun gibi:

vardı öyle demir büküldü gitti içine opelde sagolsun cok asagıda yapmış saşe demirini airbaglarda ordan hasar alınca acılıyormus acılmadı işte sansımıza şasede hasar kesinlikle yok buna da sükür artık

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Mlh
              Airbag ler açılmadığı için tamir yoluna gitmişler diye düşünüyorum. Neyse artık tesellimiz sizinde söylediğiniz gibi burnunuz bile kanamadan atlatmış olmanızdır.
              kesinlikle öyle airbag tek sorun ama saglık olsun tabanway kalmadık ya onada sükür

Yorum

Geçmiş Olsun. Bence dava olayını araştırıp peşine düşün. Tabi bol bol vaktiniz varsa...

(2009) 1.6 Turbo Cosmo Spor Tourer >>> (2012) 1.4 Turbo Edition Elegance Yeni Stil Sunroof >>> (2015) 1.4 Turbo Edition Elegance Sunroof Orginal LPG power

Yorum

büyük geçmiş olsun

Yorum

Çok gecmis olsun. Komsumuzun astrasındada sol arka stop farına carpmıslardı ve soför koltugu yan hava yastıgı açılmıştı, gercekten ilginç.

İnsignia >> 2010 >> 1.6 T Cosmo >> Teknik Gri
                    Vw  CC  >> 2013 >> 1.4 TSİ BMT >>  Beyaz

Yorum

Geçmiş olsun.Aslında büyük bir kazayı ucuz atlatmışsınız..Bu tür kazalarda tırın dorsesi yüksek olduğu için şöför koltuğuna kadar girebiliyor..Bizzat şahit oldum ve can kaybı vardı..ALLAH korumuş..Tekrar geçmiş olsun...

Yorum

İşleniyor...
                      X