Duyuru

Collapse
No announcement yet.

insignia pert

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: insignia pert

Orjinal yazı sahibi: Flesius
    Orjinal yazı sahibi: Uğur K
    Airbag sensörlerinin olduğu bölgelerden darbe almadığı için açılmamış gibi duruyor. Yanlış bilmiyorsam ön, arka, sağ ve sol direklerde sensörleri var.
    Aynı fikirdeyim, bence de kazanın şekliyle ilgili bir durum.
    kaza anınıda yüklemek isterdim görmeniz acısından ama forumda yeniyim resim ekleyemeiyorum

Yorum

buda kaza anı
      http://www.directupload.net/file/d/3...ot2yjc_jpg.htm

Yorum

Hee, tepemize araba düşse airbag açılmayacak. Arkadaşım açılmayan airbag nedeniyle dava açmıştı honda ya. Kazanıyordu. Fakat honda, ona aynı aracın fullünü ve sanırım 250 bin tl teklif etmişti. Aldı geçti.
        CARRARO 806 ELITE HD - SHIMANO ALTUS M310 - SHIMANO TOURNEY TX51 - SHIMANO M355 HİDROLİK DİSK -
        SHIMANO ALTUS M310 3X8 - ALÜMİNYUM 1.1/8″ YARI ENTEGRE

Yorum

Allah esirgemiş.. Nasıl açılmaz airbag hayret verici.. büyük kaza atlatmışsınız tekrar geçmiş olsun

1.4 T EDİTİON ELEGANCE + AFL+18 jant +NAVİ+sprintbooster+ses sistemi+opc sinyal çerçeveleri+turn push+kaliperler app +full led aydınlatma... vs..

Yorum

allah beterinden saklasın, cana geleceğine mala gelsin tabi ki.
            umarım kasgo ile ilgili durum istediğiniz gibi sonuçlanır.
            tekrar geçmiş olsun.
            1.4T Edition Elegance - Yeni Stil Paketi - Sunroof

Yorum

Orjinal yazı sahibi: lockman03
              Orjinal yazı sahibi: Mlh
              Çok büyük geçmiş olsun, Allah cümlemizi beterlerinden saklasın inşallah. Konunun uzmanı değilim ancak airbag'lerin açılmaması pert e çıkmasını biraz zorlaştırabilir, bunu benzer bir olay ile ilgili bir yorumda okumuştum.

İşin bir diğer detayı da ki bu beni hep korkutan bir detaydır aracınızın airbagleri neden acılmadı acaba. Çok daha az siddette bir kazada açılan yüzlerce araç gördüm.

Beni korkutuyorsun opel
              şimdi sevgili abicim hasarı ön tampondan kesinlikle almadı üst kaputtan tavanda var agırlıkta hasar radyötör gerisinde bir gram hasar yok ondan acılmadı airbaglar
              Sevgili kardeşim bu tip güvenlik sistemlerinin toleransı minimuma yakın olmalı düşüncesindeyim. Bu telaşeli zamanınızda böyle muhalif yazıyormuşum gibi algılamayın lütfen ama herkesin başına gelebilecek bu tip durumlarda neyle karşı karşıya kalacağımızı da konuşmak/paylaşmak gerekir, sonuçta her şey insan için.

Aşağıda bir link paylaşıyorum

http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...5795716/detay/

Yorum

Allah kimsenin başına vermesin, o tırın altından sağlam çıkmak mucizevi bir olay. Büyük geçmiş olsun Allah beterinden saklasın.

Yorum

geçmiş olsun arkadaşım büyük kaza atlatmışsın

Yorum

Geçmiş olsun.
                    [Center]    
                                           1.6 Turbo- 180 HP -Cosmo -Flexride Şase -DVD 800 -Sunroof Ve 34 CHN 85

Yorum

Çok büyük geçmiş olsun, Allah cümlemizi beterlerinden saklasın inşallah. Konunun uzmanı değilim ancak airbag'lerin açılmaması pert e çıkmasını biraz zorlaştırabilir, bunu benzer bir olay ile ilgili bir yorumda okumuştum.

İşin bir diğer detayı da ki bu beni hep korkutan bir detaydır aracınızın airbagleri neden acılmadı acaba. Çok daha az siddette bir kazada açılan yüzlerce araç gördüm.

Beni korkutuyorsun opel
                      şimdi sevgili abicim hasarı ön tampondan kesinlikle almadı üst kaputtan tavanda var agırlıkta hasar radyötör gerisinde bir gram hasar yok ondan acılmadı airbaglar
                      Sevgili kardeşim bu tip güvenlik sistemlerinin toleransı minimuma yakın olmalı düşüncesindeyim. Bu telaşeli zamanınızda böyle muhalif yazıyormuşum gibi algılamayın lütfen ama herkesin başına gelebilecek bu tip durumlarda neyle karşı karşıya kalacağımızı da konuşmak/paylaşmak gerekir, sonuçta her şey insan için.

Aşağıda bir link paylaşıyorum

http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...5795716/detay/
                      ne yapacagımı bilmiyorum artik canımın sağ olduguna ve burnumuzun kanamadan kurtuldugumuza şükrediyorum airbaglar hakkında bi düsünüyorum dava edeyim nasıl haklı cıkarım yada cıkmam bilmiyorum velhassıl kelam canım sag ya bu araba hasarlı oldu ama allah uzun ömür verdiği sürece daha ne arabalar alırız allah kimsenin basına vermesin

Yorum

bu arada arkadaslar eksper arkadas sagolsun 25 bin + işçilik olarak teklif almıs yapıyorlar aracımı tamir durumuna gittiler benim anlamadigim olayda eksperin geldiginden haberimde olmadı artı bana sormadan aracı serviste söküp yapmaya bile baslamıslar ilginç bir durum

Yorum

Ağır hasar olarak mı görünecek acaba?
                          CARRARO 806 ELITE HD - SHIMANO ALTUS M310 - SHIMANO TOURNEY TX51 - SHIMANO M355 HİDROLİK DİSK -
                          SHIMANO ALTUS M310 3X8 - ALÜMİNYUM 1.1/8″ YARI ENTEGRE

Yorum

çıtır hasar olarak görüyorlar ))

Yorum

Servise ricada bulunsaydınız teklifi yüksek gösterip pert edebilirlerdi.Sizden yeni araç alacam vs.. şeklinde.Olan olmuş artık geçmiş olsun.
                              http://www.imgim.com/e85671e9-558c-4412-92af-c591def396ba.jpg

Ellere yar oldu
                              2.0 CDTI
                              Cosmo,sunroof,dvd800+interface,flexride,bej deri

5.25 Xdrive ///M(azot) Power

Yorum

bu arada arkadaslar eksper arkadas sagolsun 25 bin + işçilik olarak teklif almıs yapıyorlar aracımı tamir durumuna gittiler benim anlamadigim olayda eksperin geldiginden haberimde olmadı artı bana sormadan aracı serviste söküp yapmaya bile baslamıslar ilginç bir durum
                                Vay be, adamlar şu arabaya pert vermedi ha? Ehh beee... Her şey para olmuş canım dünyamda... Siz canınıza bir şey gelmediğine şükredin geçin ozaman. O kamyonun/tırın kenarlarında tıpkı arkadaki gibi koruma demiri olmalıydı, şunun gibi:

2009 - Cosmo - 2.0 CDTI 160 HP - Flexride - Sunroof - Piyano Lake - Infinity Ses - Spor Deri Koltuklar - BlackVue Cams - DVD 800 - Lite Body Kit - OPC Pedallar ve Sinyal Çerçeveleri - Ayna Altı Işıklandırması - 245-40-19 Lastikler Yazlık: Michelin PSS ve PS3 + Kışlık: Kumho KW27 ve Pirelli Sottozero

Yorum

İşleniyor...
                                X