Hee, tepemize araba düşse airbag açılmayacak. Arkadaşım açılmayan airbag nedeniyle dava açmıştı honda ya. Kazanıyordu. Fakat honda, ona aynı aracın fullünü ve sanırım 250 bin tl teklif etmişti. Aldı geçti.
Çok büyük geçmiş olsun, Allah cümlemizi beterlerinden saklasın inşallah. Konunun uzmanı değilim ancak airbag'lerin açılmaması pert e çıkmasını biraz zorlaştırabilir, bunu benzer bir olay ile ilgili bir yorumda okumuştum.
İşin bir diğer detayı da ki bu beni hep korkutan bir detaydır aracınızın airbagleri neden acılmadı acaba. Çok daha az siddette bir kazada açılan yüzlerce araç gördüm.
Beni korkutuyorsun opel
şimdi sevgili abicim hasarı ön tampondan kesinlikle almadı üst kaputtan tavanda var agırlıkta hasar radyötör gerisinde bir gram hasar yok ondan acılmadı airbaglar
Sevgili kardeşim bu tip güvenlik sistemlerinin toleransı minimuma yakın olmalı düşüncesindeyim. Bu telaşeli zamanınızda böyle muhalif yazıyormuşum gibi algılamayın lütfen ama herkesin başına gelebilecek bu tip durumlarda neyle karşı karşıya kalacağımızı da konuşmak/paylaşmak gerekir, sonuçta her şey insan için.
Çok büyük geçmiş olsun, Allah cümlemizi beterlerinden saklasın inşallah. Konunun uzmanı değilim ancak airbag'lerin açılmaması pert e çıkmasını biraz zorlaştırabilir, bunu benzer bir olay ile ilgili bir yorumda okumuştum.
İşin bir diğer detayı da ki bu beni hep korkutan bir detaydır aracınızın airbagleri neden acılmadı acaba. Çok daha az siddette bir kazada açılan yüzlerce araç gördüm.
Beni korkutuyorsun opel
şimdi sevgili abicim hasarı ön tampondan kesinlikle almadı üst kaputtan tavanda var agırlıkta hasar radyötör gerisinde bir gram hasar yok ondan acılmadı airbaglar
Sevgili kardeşim bu tip güvenlik sistemlerinin toleransı minimuma yakın olmalı düşüncesindeyim. Bu telaşeli zamanınızda böyle muhalif yazıyormuşum gibi algılamayın lütfen ama herkesin başına gelebilecek bu tip durumlarda neyle karşı karşıya kalacağımızı da konuşmak/paylaşmak gerekir, sonuçta her şey insan için.
ne yapacagımı bilmiyorum artik canımın sağ olduguna ve burnumuzun kanamadan kurtuldugumuza şükrediyorum airbaglar hakkında bi düsünüyorum dava edeyim nasıl haklı cıkarım yada cıkmam bilmiyorum velhassıl kelam canım sag ya bu araba hasarlı oldu ama allah uzun ömür verdiği sürece daha ne arabalar alırız allah kimsenin basına vermesin
bu arada arkadaslar eksper arkadas sagolsun 25 bin + işçilik olarak teklif almıs yapıyorlar aracımı tamir durumuna gittiler benim anlamadigim olayda eksperin geldiginden haberimde olmadı artı bana sormadan aracı serviste söküp yapmaya bile baslamıslar ilginç bir durum
bu arada arkadaslar eksper arkadas sagolsun 25 bin + işçilik olarak teklif almıs yapıyorlar aracımı tamir durumuna gittiler benim anlamadigim olayda eksperin geldiginden haberimde olmadı artı bana sormadan aracı serviste söküp yapmaya bile baslamıslar ilginç bir durum
Vay be, adamlar şu arabaya pert vermedi ha? Ehh beee... Her şey para olmuş canım dünyamda... Siz canınıza bir şey gelmediğine şükredin geçin ozaman. O kamyonun/tırın kenarlarında tıpkı arkadaki gibi koruma demiri olmalıydı, şunun gibi:
2009 - Cosmo - 2.0 CDTI 160 HP - Flexride - Sunroof - Piyano Lake - Infinity Ses - Spor Deri Koltuklar - BlackVue Cams - DVD 800 - Lite Body Kit - OPC Pedallar ve Sinyal Çerçeveleri - Ayna Altı Işıklandırması - 245-40-19 Lastikler Yazlık: Michelin PSS ve PS3 + Kışlık: Kumho KW27 ve Pirelli Sottozero
Yorum