Geçmiş olsun sonuç daha kötü olabilirdi.Tavanda da hasar var sanırım.Airbag açılmaması ile ile ilgili durum çok vahim.Benzer bir durum daha yaşanmıştı.Ben olsam konuyla ilgili bir uzmandan destek alır ve ona göre hareket ederim.
https://www.youtube.com/watch?v=Jem11GNnbzg
''Fidan dikmek için en iyi zaman yirmi yıl önceydi.Sonraki en iyi zaman ise şimdi'' İhtiyar Balıkçı
Hayat bisiklete benzer,Pedal çevirmeyi bıraktığın an düşmeye mahkümsun... [img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]
Geçmiş olsun, bu ciddi kazayı ucuz atlatmışsınız
Canınıza bir şey olmadığına göre malın peşine düşebilirsiniz
Size tavsiyem, onarımı kesinlikle kabul etmeyin; sigorta şirketlerinin
çoğu ilk yıl içinde meydana gelen pert/sovtaj vakalarında sıfır araç
fiyatı kadar tazminat ödüyorlar. Poliçeniz bu teminatı vermiyorsa bile
onarım yaptıracağınıza 3-5 bin TL zararı göze alın derim. Tekrar geçmiş olsun
Çok büyük geçmiş olsun, Allah cümlemizi beterlerinden saklasın inşallah. Konunun uzmanı değilim ancak airbag'lerin açılmaması pert e çıkmasını biraz zorlaştırabilir, bunu benzer bir olay ile ilgili bir yorumda okumuştum.
İşin bir diğer detayı da ki bu beni hep korkutan bir detaydır aracınızın airbagleri neden acılmadı acaba. Çok daha az siddette bir kazada açılan yüzlerce araç gördüm.
Airbag sensörlerinin olduğu bölgelerden darbe almadığı için açılmamış gibi duruyor. Yanlış bilmiyorsam ön, arka, sağ ve sol direklerde sensörleri var.
Aynı fikirdeyim, bence de kazanın şekliyle ilgili bir durum.
2009 - Cosmo - 2.0 CDTI 160 HP - Flexride - Sunroof - Piyano Lake - Infinity Ses - Spor Deri Koltuklar - BlackVue Cams - DVD 800 - Lite Body Kit - OPC Pedallar ve Sinyal Çerçeveleri - Ayna Altı Işıklandırması - 245-40-19 Lastikler Yazlık: Michelin PSS ve PS3 + Kışlık: Kumho KW27 ve Pirelli Sottozero
Çok büyük geçmiş olsun, Allah cümlemizi beterlerinden saklasın inşallah. Konunun uzmanı değilim ancak airbag'lerin açılmaması pert e çıkmasını biraz zorlaştırabilir, bunu benzer bir olay ile ilgili bir yorumda okumuştum.
İşin bir diğer detayı da ki bu beni hep korkutan bir detaydır aracınızın airbagleri neden acılmadı acaba. Çok daha az siddette bir kazada açılan yüzlerce araç gördüm.
Beni korkutuyorsun opel
şimdi sevgili abicim hasarı ön tampondan kesinlikle almadı üst kaputtan tavanda var agırlıkta hasar radyötör gerisinde bir gram hasar yok ondan acılmadı airbaglar
Yorum